700 sidor

Det känns drygt att gå igenom 700 sidor tapeter av någon konstig anledning sådär men igår blev jag åtminstone klar med nästan 200.
Så jag tar mig framåt i alla fall och simmarna (människorna i sims 2) kommer nog att kunna få det riktigt fint i sina hem när alla är inlagda.
Fast det var just det 700 sidor *skratt* och det är ändå bara en kategori som är det nämligen kakel :P. Tur då att det nästan alltid är roligt att kolla igenom och göra om en del som man vill ha dem.
Om det ändå blir jobbigt kan man ju ta en paus men ett bra tips är att inte titta för mycket på vilken sida man befinner sig på. Var jag hämtar mina tapeter.
För det mesta så tar jag ner mina saker från http://www.thesimsresource.com, där jag har betalat för 3 mån så man kan ta ner kläder och föremål med men man kan alltid fixa sig tapeter ändå.
Hämtar jag dem inte där kan man alltid googla och visst att man inte får ta bilder från andra egentligen men ska man bara bruka dem för sig själv i ett spel tycker jag inte det ska räknas som olagligt..vad tycker ni ?
Men jag gör ändå det tillägget att om jag visar några omgjorda tapeter här sä har TSR ovan all copyright på dem bara så att jag gör det tydligt för er.Här är det mulet väder idag så det blir perfekt för att fortsätta gå igenom tapeter ..om jag inte borde jobba ?
Jo men det var en massa datakrångel där idag så jag fick gå hem istället ::P 
Ska passa på att göra en del nyttosaker med men de är så trista att nämna här fast jag kan tipsa att jag hittay ett ställe på nätet med bra kläder nämligen bonprix. som har en massa fint.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0