Rörigt

Ursäkta om jag inte har bloggat på några dagar men den här efterhägsna förkylningen hänger kvar än  så jag får helt enkelt passa på att göra saker när jag orkar och känner mig lite bättre mellan varven men förhoppningsvis så ska jag vara helt bra igen snart. Så jag orkar kanske inter bygga upp hela bloggen än men nästa vecka kommer jag allt att börja med Veckans boonie igen :)
Nåja det om det, någon mer än jag som ogillar de nya chattrummen?
Tycker att de är lätt röriga för när man går till vissa så kommer man ju in i ett helt annat än vad man tänka sig från början eftersom det verkar vara fel i länkningen.
Men hallå det borde de ju ha märkt när de har hållit på att ändra om en massa? Man kan ju inte heller se hur många som är inne i chattrummen från början nu*dåligt*
Dessutom så tycker jag att de hittar på alldeles för många konstiga teman , fast det kanske är bra egentligen för då får man ju spara starcoins istället för att slösa.
Just ja höll nästan på att glömma, trots att jag var halvdan gickjag ner och beställde en ny ritplatta igår :) det blev en Intous 4S. Den skulle komma om 1-2 dagar så vi får se men hoppas den håller längre än den förra!/XoXo Connie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0