FUSK

Tänkte höra vad ni tycker om de som fuskar?
Själv kan jag säg att jag aldrig skulle använda ett fusk då det skulle vara mot mina principer. Det skulle inte kännas så bra att fuska bara för att bli populär.Det kan ju faktiskt gå upp för andra vad man gör och vad händer då ?
Ett av de mer populära fusken på senare tid handlar helt enkelt om att man säger att man fyller år fast än man inte gör det, detta i hopp om att få mer autos och presenter. Fast det kan ju slå tillbaka på andra med till exempel så fyllde jag år i somras och skrev om det. Tror att jag på hela dagen inte fick mer än 2-3 grattis för det och inget annat, då kändes det bra surt men detta är vad fusk kan leda till. Att folk inte tror på en när man säger sanningen så därför är fusk aldrig bra i längden.
Man riskerar dessutom att bli anmäld för det och avstängd dessutom, det kanske vore något att tänka på för er som utnyttjar sidan ?

/XoXo Connie

Kommentarer
Postat av: Chelsy

Det värsta fusket enligt mej är när man fuskar med att lämna in sina bidrag till tematävlingarna, bara för att komma på första sidan och få en större möjlighet till första-priset. Vrf räcker det inte med t ex en minut innan tiden går ut? ;/ Men ne, istället ska man skicka in en kvart/morgonen efter -.-

2011-08-04 @ 13:57:17
URL: http://Ex-bloggare
Postat av: Elin (eliwn)

Jag hatar när folk hackar en, när dom "säger att man ska fixa sc och vip) -.-

2011-08-04 @ 14:08:14
URL: http://eliwns.blogg.se/
Postat av: OPEL

Jag håller ju helt klart med dig Connie.Det är ju så fruktansvärt jobbigt med alla dom här fusken. Oftast så hänger fusken på att få mer sc eller fame. Det är ju ändå ganska så smart och så .. men så himla onödigt! Jag menar , t ex kortfilmer! Dom gjordes bara för att få sc och fame snabbare! Jag tror däremot att msp är till för att vara kreativ. Däremot kanske också lära sig lite engelska ' eftersom filmerna till tävlingar SKA vara på engelska ' // OPEL

2011-08-05 @ 15:12:24
URL: http://mspemop.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0