Den som väntar på något gott..

den väntar aldrig för länge. Det är väl så det brukar sägas och vem vet de kanske har rätt i det. Hade påbörjat ännu en film om Vampyrella men av någon anledning inte blivit klar tills jag imorse bestämde mig för att det fick räcka.Så nu äntligen är den klar och ligger uppe, tror jag gav den nummer III och det verkar stämma omman inte räknar in alla Vampyrella jag gjort för då är jag uppe i 15 stycken minst. Har ju gjort vissa filmer om  henne i delar och vissa är fristående.Så ni som gillar Vampyrella se den!
Det här är också första veckan som ordningen kommer att vara återställd här på bloggen, det vill säga att jag kommer att ha både Veckans Boonie imorgon och Veckans Stjärnskott på Fredag..får se hur båda nomineringarna ska gå men det känns helt klart spännande..så ni får allt hålla ut lite till men nu är jag tillbaka i alla fall.
/XoXo Connie


Kommentarer
Postat av: OPEL

Gud vad jag gillar din blogg^^ Jag vet inte varför men varje dag kollar jag in och kikar efter ett nytt inlägg. Du skriver så bra , man vill bara fortsätta att läsa (;



// OPEL

2011-08-09 @ 19:20:29
URL: http://mspemop.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0