Sims 4: Familjen Bjergsen

Hallojsan på er alla!
Idag så kände jag att det har börjat bli dags igen för att uppdatera er om hur det går med mitt spelande i Sims 4 så det kan ju hända att det blir ett inlägg åt det lite mer nördiga hållet den här gången.
Om ni inte spelar själva så hoppas jag att ni har överseeende med att jag snöar in på det här ämnet ibland och för den sakens skull så kan ni ju i alla fall tycka att det är roligt att titta på skärmdumparna från spelet för situationerna blir ju lite tillskruvade ibland när simmarna gör som de vill.
På tal om att vara insnöad i någoting så faller det vita flingor från himlen utanför mitt  fönster här idag och det ser faktiskt ut som om det kan få bli lite vitt på marken, vilket vi kanske inte har haft allt för mycket av den här vintern.
Fast nu var det väl allt Sims som jag hade tänkt skriva några rader om i det här inlägget, väderleken kan vi skriva en mer utförlig rapport om en annan gång.
Jag har ett hushåll som jag spelat med mer på sistone och det är den redan färdiga familjen Bjergsen fast det har ju hänt en massa sedan jag började på deras historia, men jag ska försöka med att berätta den lite kortfattat fram till idag.
Clara och Björn bodde från början ihop med sina två flickor och var lyckligt gifta men efter ett tag så visade det ändå sig att ingen av dem var så speciellt nöjd längre i äktenskapet så de bestämde sig  efter nogrant övervägande för att de skulle gå skilda vägar. Sofia bodde kvar i huset med mamma medan Elsa istället valde att flytta med pappa till hans nya villa.  Tiden gick och såren efter det spruckna förhållandet började så smått att läkas. Så småningom träffade Björn Amy och det var som om blixten hade slagit ner precis utanför huset vilket den också gjorde dock vid ett senare tillfälle och det är en helt annan historia. 
Hur som helst gifte de sig och hann med att bli föräldrar till lilla x.
Sedan var det dags för nästa omvälvande händelse  i familjelivet då flickorna båda hade blivit äldre och valde att flytta ut tillsammans för att testa sina vingar. Fast de bodde inte långt bort hemifrån, utan bara ett stenkast bort från Björn&Amy och det går kanske att säga att de någonstans hade tur i oturen.För olyckan var framme och Sofia brann tyvärr inne när hon skulle försöka sig på med att laga till ett mål mat på spisen som visade sig vara helt livsfarlig om man råkar vara klantig. Sorgen var såklart stor, och de sörjer fortfarande förlusten efter henne varje dag. Någonstans mitt i allt det där kaoset  som rådde så träffade Elsa också sitt livs första kärlek, eller ja i varje fall så blev hon från början helt betagen av x  och tyckte inte att den stora ålderskillnaden mellan dem var något problem. Utan de var så lyckliga tillsammans och till sist så kom lilla William till världen men efter det så verkade det börja knorra allt mer i förhållandet.
I samband med det så flyttade det in ett nytt,yngre par i grannskapet och Elsa började kanske inse när hon såg dem tillsammans att det var någoting som fattades men hon visste bara inte riktigt vad det var ännu. Tills hon lärde känna Alec och allting ställdes lite på sin spets kan man säga eftersom han också redan var gift, med Nancy. De försökte verkligen att stå emot frestelsen från början men allt eftersom tiden gick så blev de allt mer goda vänner och till sist så kunde ingen av dem hålla på att leva i förnekelsen längre utan de valde att göra slut med sina respektive för att flytta ihop och det visade sig vara helt rätt väg att gå, frö samtidigt som Alec är så kär i Elsa  och har funnits där som ett stöd när hon även förlorade sin bilogiska mamma Clara på grund av ålderdom så är han en helt fantastisk styvpappa åt lilla William.
Så här söta är Elsa och Alec när de sitter och kelar med varandra i soffan på kvällen då William har gått och lagt sig.
 
Det är inte alltid som det finns ett spöke i huset, men Sofia är helt klart fortfarande en del av familjen och inte ens  lilla William blir rädd för henne när hon kommer på besök på kvällarna. Elsa saknar såklart sin storasyster och håller på att öva upp sin matlagning ihop om att hon någon gång  ska kunna lära sig att framställa ambrosia för att få tillbaka henne eftersom de har tröttnat på att hela tiden behöva laga hushållsapparaterna som går sönder hela tiden när spöket får för sig att använda dem.
Tror allt att det här lilla köket snart börjar med att se rikitgt hemtrevligt och ombonat ut, sedan är tanken den att de ska kunna koncentera sig på resten av huset eller på tomten som är helt renskalad så när som på blommorna de har planterat i närheten av huset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0