Moffsan på er!

Hejsan, hallå eller moff på er allihopa. 
Idag så tyckte matte tydligen  äntligen att det har blivit dags för mig,  världens bästa Scrat att hoppa in och ta över hennes blogg litegrann. Eller ja, hon får nog lov till att  hjälpa mig  med att skriva eftersom jag för tillfället ligger och sover min skönhetsömn i huset Fast jag känner mig rätt säker på att det är någoting hon gärna gör, eftersom jag redan har hunnit med att linda henne runt min ena lilla tass.
Det är väl klart ,att det är någoting som varje liten guldhamster ska få tillstånd till att  göra, att hålla på  med att manipulera sin ägare ttill att ge en godsaker kan aldrig vara fel eller kan det vara så ?
Jag har i alla falll hitills ätit upp allting som hon har serverat, för mat är ju SÅ gott och jag höll  kanske på med att skrämma slag på henne häromdagen då det enligt henne såg ut som ett blodbad i mitt hjul när hon vaknade &kikade in till mig på morgonkvisten.
Fast där fick hon allt lov till att skylla sig själv som hade serverat blåbär kvällen innan!
De är helt enkelt delikata och jag KAN bara inte låta bli att söla men då vet hon ju och andra sidan  precis vad jag har pysslat med under natten och slipper med att störa mig et första hon gör på morgonen för det tycker jag egentligen inte alls om, nattdjur som jag är....fast ibland är det spännande att vakna upp på dagtid då man får se vad den där konstiga tvåbeningen har för sig.
Fast jag måste ju säga att jag har fått det väldigt bra här i mitt nya hem och tänka sig snart har jag faktiskt bott här i en hel månad!
Så här såg det ut då matte var nära att svimma innan hon kom på vad jag hade ätit, tänk vad man kan göra med lite blåbär...kanske en idé till halloweenpartyt ?
Åh hejsan på er , här är jag på nya äventyr ute i hallen där matte tänker att jag ska få vara fast det är mycket roligare att  flytta på den där brädan och försöka smita men då har matte sagt att jag måste ha selen på mig, hon litar inte på att jag låter bli kablarna kan ni tänka er det!?
Jag måste lära matte att inte köra för fort med vagnen, den är fortarande lite läskig att gå upp på, men det händer ju att hon lägger dit godsaker och då kan jag helt enkelt inte låta bli.
Milda makaroner var det tal om ja , jag la på mig i vikt massor redan under första veckan, från 136 gram till 149 men det måste ha berott på den ändrade kosten, den ökande motionen samt att jag helt enkelt växte en massa Nu ligger matchvikten för guldkornet  på snart 160 gram och min matmor är så nöjd med det att hon skämmer bort mig med en onyttig makaron ibland.
Jo, såklart att jag ska ha med mig hela hem!
Såg nu var den tog vägen någonstans ? Matte ber om ursäkt för de lite suddiga bilderna  som förekommer ibland men bättre än så blir det inte när hon försker fotografera rörliga lilla mig med hjälp av kameran på mobiltelefonen.Huvudsaken är att ni ser det viktigaste , det vill säga mig, världens bästa lilla Scrat med den största personligheten.
Nej nu kanske det har blivit dags för mig att slumra vidare också ska ge matte tillstånd att få pyssla med någoting annat i nåra timmar, annars  så försöker jag långsamt övertyga henne om jorden kretsar kring Scrat men hon verkar inte riktigt hålla med på det ännu, men jag kanske bara får lov till att se ännu mer söt ut så då ger hon nog med sig eller vad tror ni ?/
Ciao och Scrat Out!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0