Moffsan på er!

Moffsan på er allihopa och god morgon eller var det god kväll ?
Nu är det så att jag, världens bästa Scrat råkat hinna före matte till tangetbordet igen. Ibland så är jag tydligen alldeles för snabb för att hon ska klara av att hinna med i svängarna men som vanligt får hon hjälpa mig att formulera meningarna. Om jag skulle få  försöka skriva själv så skulle det nog ärligt talat bli mest rapakalja eftersom jag ändå inte riktigt förstår mig på vad som är vitsen med att använda ord, utan ni skulle åf läsa en lång radda av bokstäver.
Nej fast matte tycker visst att jag är riktigt pratsam i alla fall, men jag har ju mitt eget sätt att uttrycka mig på sedan är det upp till henne att kunna tolka de där ljuden som jag iger ifrån mig ibland.
Igår kväll så var hon dessutom faktiskt riktigt snäll,  när jag fick vara ute ovanligt länge i hallen och springa, det var jättekul  för det finns så många spännande saker för lilla mig att undersöka.
Fast vi kommer inte riktigt överens ännu när det gäller skorna, jag vill såklart undersöka dem närmare men matte säger att jag absolut INTE får gnaga på dem, kan i förstå det ?!
Nej visst låter det galet ? För det är ju så mysigt att få krypa ner i en av dem men hon har faktiskt ett par ståendes framme på golvet som jag alltså får lov att leka med.  Fast man kan ju inte riktigt gömma sig i dem!
 
Sedan ska hon visst  ha upp mig på den där vagne, kan nmi tänka er ? Jag kan ju gå med på att sitta där, men det går för fort när den börjar rulla. Då tycker jag att man kan gå därifrån.
 
Sedan, om man har tur så bjuder matte på godis när man är ute och ibland så kan man faktiskt bli lite sugen på att äta.
 
Naturligtvis ska alla lockarna ligga rätt och det tar sin tid att få dem på plats!
 
Tittut!
Den där klätterställningen som hon råkar ha i hallen är bara för perfekt att använda till den dagliga l styrketräningen, fast jag kommer inte riktigt upp  på plan II. Lyckades med den en gång , men då kom matte såklart på mig och hon blev helt förskräckt över mitt tilltag.
Jo jag har minsann lärt mig hur man kommer upp, jasså är det en skohylla är ni verkligen helt säkra på det ?
Jag vet att de där goda solrosfröna finns någonstans i den här bollen. nu ska jag bara få ut dem först
När det blir för jobbigt att försöka få ut frön  så kan man ge sig på påsen med smaskiga droppar som matte har glömt på golvet iställlet 
Visst kan jag ligga och mysa hos matte också, en kort stund,
 
Jag hör minnsan om hon har TVn på i rummet och ibland så är det spännande med alla ljud, fast ibland så blir jag rädd för dem så hon får allt tänka sig för med vad hon tittar på. Det blir i alla fall ingen mer  opera det har hon lovat mig!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulla

Fina hamsterbilder, skovärmare verkar toppen!

Svar: Tackar, men ja där har vi det allt det kanske är det som han försöker säga mig att han är när han kryper ner och myser in sig sådär...ja jag behöver då inte köpa någon extra apparat i varje fall
None None

2020-03-08 @ 17:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0