Hejsan. eller moff på er!

Idag är det jingen annan än,jag Theodor som bestämmer vad som ska skrivas här på bloggen. Eller rättare sagt så är det matte som författar medan jag piper och uttrycker min åsikt så att hon väljer rätt ord. Man kallas väl inte Theodor Kallifatides , inte för inte heller.
Hur som helst så måste ni få se vad jag har kommit på under de senate veckorna.
Matte kliar sig i huvudet och undrar vad som har hänt men jag har bestämt mig för att åtminstone tillfälligt sova ute och tillbringa mer tid i klätterhuset. Jag menar har man två bostäder i buren så är det ju dumt att inte utnyttja båda två, i väntan på att det ska bli så varmt ute att matte kanske tar hem min sommarstuga. Ja, jag har faktiskt fått göra bort premiären ute i spenaten med men det var nog i lite kallaste laget så det blev ingen lång stund utan bara då solen låg på som mest och värmde marken.
Enlgit vad jag har hört så blir det dock finare väder till veckan så har man tur kanske man får komma ut då igen om inte mattes grannar  fiskmåsarna syns till förstås. Nog för att hon gillar dem, men jag blir livrädd varje gång de dyker upp för de kan ju faktiskt få för sig att jag är deras lunch! Tur att matte är med jämt och passar mig för ananr skulle jag nog sätta mig i klistret väldigt lätt men världen är ju så spännande för ett litet guldkorn som mig.
 
Tittut!
Vad tror ni ska jag kanske bosätta mgi permanent i ärmen på mattes tröja ? Då måstr hon gå runt och bära på mig hela dagarna.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0