Moff på er!

Hejsan på er alla mina fans där ute i den stor vida världen . Ja hej till varenda kotte oavsett vilken art ni tillhör. Nu har jag alltså lyckats överlista min matte igen och hunnit för henne till tangentbordet eller så kanske hon har fullt upp med att se på Olympiaden just nu. Själv så har jag lite svårt att förstå vad det ska var bra för men hon säger att hon bara vill försöka hänga med lite. Märkligt tycker jag när hon kan få hänga med mig då jag klättrar på skohyllan men hon kanske inte vill gå armgång direkt, vad tror ni ?
Hon glömde visst att lägga undan sina bomullsvantar igår kväll och det tillfället utnyttjade jag och lekte med en av dem i natt. Jag försökte att överlista henne och begravde den i spånet men hon hittade den trots alllt!Attans jag som hade hoppats på att få lite tyg att bädda med runt huset och jag har nog hört hur hon kallar mig för en liten ligist då jag gnager sönder mina kojor så jag kanske var ute efter att hämnas lite ändå när jag är så snäll annars men är det inte därför man har gömställen i tyg, för att man ska kunna gå lös på dem med tänderna  tills det ligger stoppning över halva buren och matten står och ser ut som en fågelholk ?
Jasså...man ska ligga och mysa i dem, ett tag är det kanske trevligt men sedan blir jag uttråkad, det där andra sättet är så mycket mer roligt! Men det är klart jag är en tvättäkta hane och uppför mig faktiskt därefter. Tjejer gillar nog att mysa mer, här ska det vara action men sådan är jag också får matte säga vad hon vill men jag ger mig ju åtminstone inte på hennes saker när jag är ute och springer utan det aktar jag mig noga för då man kan bli inspärrad om man hittar på något rackartyg men  jag trivs rätt bra med buren också för matte går inte riktigt med på att låta mig bo bakom den ena garderoben. Kan ni förstå det ? Fast det kanske är säkrast att jag har ett hus i alla fall som jag kan sova i , dessutom så är jag faktiskt så bortskämd att jag får springa runt överallt i mattes lya, utom klädkammaren, badrummet och köket men det är ju ändå rätt mycket yta jag kan röra mig på när jag blir regelbundet utsläppt både morgon/kväll. Fast på förmiddagen så blir jag ju trött efter tio minuter när jag bara vill gå in och läggamig igen! Så det är rätt bra att bo hos matte i alla fall :)
Det är klart man måste göra en nödutgång då matten ger en ett nytt ställe som man ska kunn gömma sig på
Tittut, jo jag är här!
Sedan måste man såklart gnaga av remmarna i tket och mosa gömstället helt då det var alldeles för litet och obekvämt att ligga i.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0