Hejsan på er!

Hejsan svejsan på er alla ni läsare som av en eller annan anledning ramlat in här eller ja , somliga av er kanske brukar kolla mer regelbundet för att se vad jag pysslar med för tillfället. Det brukar helt enkelt bero på vilket humör jag är men oftast så har jag ju några projekt som ligger så jag kan jobba med lite i taget då Theodor sover på dagtid. Annars så börjar mitt nya lilla guldkorn ta för sig mer och mer dag för dag och han blir allt säkrare på sig själv. Igår var första gången som jag sett honom klättra i taket.Fast genast som jag kom på honom såg han sig noga för , släppte taget och landade så säkert på alla fyra, fast den där blicken jag fick skvallrade tydlig om: Har du inte sett en hamster som hänger upp och ner förut matte?
Sedan har han också börjat leka lite med sina leksaksbollar, men han gillar inte att göra det då man tittar på honom av någon anledning. Tror att han håller på att känna sig för eller så försöker han övertyga mig om att han är så stor att han inte alls tycker om att hitta på sådana upptåg!
Nej men han är verkligen en underbar liten kille som klättrar runt för fulla muggar i soffan då han får tillfälle att sitta där och mysa men det händer att han bara tar det lugnt med och sitter och putsar sig eller slickar på filten. Ju mer jag lär känna honom desto mer ser jag den där fina personligheten han har och jag är så glad att ännu en sådan där underbar hamster hittat sin väg hit. Nog om detta ..nu till något helt annat. Har ju berättat en hel del för er om min senaste sim Aileen så nu ska ni få en uppdatering. Efter vättarnas senaste hyss flyttade hon och Raj ut till ett hus.Fast problemen följde med dit så till att börja med fick de åter igen laga alla apparater.
 
Kanske var det stressen som till sist blev för mycket för deras förhållande och de valde efter närmare funderingar att flytta isär men de förblev trots allt goda vänner. Aileen fick bo kvar i huset och jag kom fram till att det var en stil som verkligen passade henne, att bo i ett före detta kapell/slott men planlösningen på det var minst sagt lite konstig och det saknade ju dessutom grundmur.
Så jag satte igåång med att renovera stället men var inte riktigt nöjd med takläggningen utan jag fick lov att verkligen ta mig en funderare på hur ett slott kan se ut.
 
Så nu bor hon alltså så här :)
´Raj bor inte fullt lika lyxigt men vad gör det då hans nya lya också blev superfin :) så just nu verkar de trivas bäst som särbos men ajg får väl se hur det blir framöver för dem men det kan ju ändå fungera för de är fortfarande bästa vänner ...och gnistan finns ju där men Rajs humör gör det bitvis svårt för något mer hållbart. Eller så kanske det blev för påfrestande med alla apparater som gick sönder ...och inte mindre än två hantverkare dog ju så den där lägenheten var verkligen ett hemskt ställe att bo på!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0