Hallojsan!

Hejsan på er allihopa. Ja hej alla ni läsare som av en eller annan, kanske ibland lite oklar och diffus anledning klickar en in just hit till min lilla blogg, En del av er kanske kollar vad jag har för mig mer regelbundet och för andra kanske det här är första besöket. Jag hoppas att ni oavsett varför ni är här ska hitta något som ni gillar också vill jag passa på att varna er lite så här i början för en total sötchock. Som ni kanske sett så har det alltså flyttat in en ny liten hamsterkille här i helgen och egentligen hade jag ju tänkt att han skulle få det lite lugnt från början.Fast eftersom han ändå är samma ålder som Timon var i då han kom bestämde jag mig för att det var lite lugnare att börja hantera honom.Dessutom tror jag att han åtminstone är soicaliserad eftersom han lär komma från en liten privat uppfödning på orten från början innan jag plockade upp honom i butik. Hur som helst så tycker han inte om att bli infångad allsutan då muttrar han eller lägger sig på rygg men tar man av gallret från buren så går det bättre och när han väl fått vara ute en stund slappnar han av och blir mer nyfiken. Det blev både en stunds mys i soffan och hallspring för honom igår och mjo det gick bra att få tag på honom sedan han hade varit ute. På en gång då han kom tillbaka till buren satte han sig i sandbadet/toaletten och putsade si i godan ro innan han gick för att gnaga på sin kräcker.
Hela tiden då Theoodor som han fått heta var ute i hallen satt Ariel så här i hörnet på sin bur och undrade vad som stod på. hon kanske inte ser honom men nog både hör hon och luktar för så som henens lilla nos gick då jag satt med henne i soffan var det längesedan jag såg att den arbetade.Fast det är klart hon har ju en förmåga att bli kär i alla hamstrar av manligt kön, min llla flörtkula.
Här är han alltså nu Theo på väg ut i hallen på äventyr
Det fnns ju en massa spännande lukter så det gäller att passa på att sniffa in sig.
Theodor på väg framåt för att kolla in något.
B
Kolla vad jag kan matte!
Klart att Theodor ska göra allt som en stor hamster kan, men när han klättrade upp på skohyllan blev han snabbt nerplockad därifrån. Ni kanske funderar över vem han är döpt efter. Nej det är inte någon amerikansk prsident även om Roosevelt råkar ha samma förnamn fast med ett e på slutet. Så är inte fallet alls utan han är döpt efter en viss liten sjungande ekorre från Alvin&Gänget .Såklart jag måste hålla mig kvar på disneytemat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0