Hejsan svejsan!


 
Morsning på er alla ni små läsare som sitter någonstans där ute i höstmörkret och kanske funderar på vad ni ska hitta på en kväll som denna. Varför inte kika in hit en sväng för att kolla om jag har skrivit några nya rader sedan senast. Jag hade åtminstone tänkt försöka göra ett försök att författa några rader mellan varven och hamsterpassandet. Eftersom Ariel just gick tillbaka in i buren igen efter att ha fått sin lek&mattestund så passar det helt enkelt bra just nu innan killarna vaknar och sedan kanske matte ska försöka se film eller spela Sims 4. Vilket det blir får jag se men i första rummet är det alltså guldkornen som kommer som vanligt Var ju faktiskt ett tag sedan jag hade dem med här men jag kan ju inte skriva om dem jämt heller för då kanske ni blir uttråkade. Nåja jag förundras ständigt över hur mycket energi den här lilla fröken har, ibland tror jag det skulle räcka till två hamstrar så aktiv som hon är men samtidigt är det ju härligt att se hur hon tar för sig av världen och är så himla orädd som hon är. Vem hade kunnat tro att hon skulle bli så här i början ? Ja inte matte i varje fall.
Nej, attans har matte skakat ur favorithandduken nu igen!
Den del av Ariel som matte oftast får se någonstans framför sig  när hon försvinner över brädan eller in bakom eller under ett skåp.
Fokuserad tjej på väg över brädan...åh förlåt klätterväggen ska det ju stå.
Med full koll på var hon ska någonstans....åh sa någon att hamstrar är markbundna djur som inte ska klättra, försök säga det till Ariel eller har hon fått en del schimpans inkorsad?
Ingen brist få fotfästet i livet här inte.
Också kanske jag måste skriva några korta rader om killarna med så ni inte blir fundersamma. Jo Stuart mår bara fint han sussar ås sött just nu men har varit ut och fyllt på sitt lilla skafferi. Timon vet jag inte riktigt om det börjar gå mot slutet, han dricker mer och sover allt längre stunder fast samtidigt så kommer han ju fortfarande ut då han brukar. Så vi tar det lite dag för dag nu jag och Yetin men visst har han haft ett toppenbra liv här hos mig och han är ju förmodligen minst två år gammal, kanske mer eftersom de inte visste exakta åldern på honom då jag köpte honom i butik 2015. De sa ju att han skulle vara 4-6 månader och ibland tror jag att han faktiskt kan ha varit yngre än så då jag tänker på hur pälsen hans har växt och i sådana fall har jag haft tyr som fått ha honom så länge som jag haft med :)
Så här såg han ut då jag hade haft honom i lite drygt en vecka.
Och det här är Timon nu :) ja det är samma kille på båda bilderna fast i olika skeden av livet, men oj säger jag bara som pälsen hans har växt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0