Hallojsan!

Halloj på er alla ni morgonpigga läsare där ute som klickar er in på min blogg just idag. Ja hej till alla er som har vaknat och som kanske sitter och lyssnar på radion just nu eller så gör ni något helt annat. Fast idag så är det en sådan där dag då man kan fundera på om man alls ska masa sig ur sängen då det är gråmulet och mörkt ute. Nu märks det att hösten har börjat på allvar fast då har vi ju haft fint väder väldigt länge också. så då ska man inte klaga. Utan vi ska faktiskt vara glad som har alla dessa årtider och får uppleva växlingarna mellan dem. Nog nu om vädret för jag hade tänkt skriva om en till sak idag nämligen min senaste familj i Sims 4. Man kan ju visserligen inte ha riktiga vamyrer i spelet längre men mitt senaste hushåll kan man säga är väldigt influerade av dem och de är lite mer bleka i hyn än mina andra simmar. Fast jag tänkte börja med att visa upp deras fina hus  som jag byggt åt dem och är så nöjd med :)
Det återstår mest finputsning på det nu men så här ser exteriören ut:
Det kanske inte blev någon mörk håla som jag först tänkte flytta in dem i men de försöker ju vara lite normala med. Pappa Vladimir jobbar som Storskummis och mamma Rebecca är kock.
Sedan har de tre barn som alla har fina skolbetyg. Barnen är som synes de två tonåringarna Lily&Savannah också minstingen Franklin.Nu kanske ni är nyfikna på vad en sådan här familj heter i efternamn och då kan jag berätta att de är mitt första hushåll med dubbelnamn då de heter Romanov-Harper.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0