Rymling!

God morgon på er alla läsare där ute. Ja idag har jag tagit mig till datorn tidigt. Nog för att jag oftast brukar starta upp den på morgonen annars med. Fast nu har jag verkligen något att berätta för er. Gick och la mig i godan ro igår kväll , somnade gott. Det var bara det att mitt i natten väcktes jag av en duns. Min första tanke var att någon av modellhästarna hade trillat ner i golvet. Så jag började gå igenom allihopa men de som står i mitt stora rum verkade okej. Sedan kom jag på att kolla i hallen och då såg jag att Murdoch hade tippat på det lilla sängbordet ja har honom ståendes på. Gick dit och ställde iordning honom& kollade så att han var oskadd. När jag går tillbaka till rummet ser jag att luckan i taket till Timons bur var öppen. Jag hade ju stängt den igår innan jag gick och la mig så först får jag ju panik men precis då kommer en dammtuss vandrande på golvet och ser ut att vara så belåten med sig själv. Timon har gjort det igen och an lever verkligen upp till sitt smeknamn! Han är verkligen mattes Columbus, äventyraren fortfarande. Riktigt hur han burit sig åt för att ta sig ner vet bara han men på något sätt har han alltså fått upp luckan och smitit ut. Nej jag tror inte längre på att han börjar bli glömsk och det verkar ju som om matte har rena björnligan här hemma fast i hamsterformat. Det var alltså rena turen att jag bestämde mig för att gå upp och titta  vad som lät!
Så nej jag kan verkligen inte hålla med de som säger att hamstrar är tråkiga husdjur för mitt gäng bevisar verkligen att allt kan hända! Så nu idag måste jag ju gå ner senare och köpa hänglås också till Timon, det talar väl sitt tydliga språk om hur fängslande de små liven är ?

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Haha men vilken buse! :D

Svar: Jo än så länge kan han minsann rena turen att jag vaknade då jag hörde den där dunsen och gick upp. Så nej jag tror inte han är klar för att gå i pension än inte ;)
None None

2016-05-28 @ 11:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0