Andra maj

Jaha hejsan på er alla ni trevliga bloggläsare där ute i den stora vida världen som tittar in just hit. Idag känns det faktiskt som jag har hunnit med en hel del saker. Både tråkiga måsten och saker som jag faktiskt velat göra. Till att börja med blev det en längre promenad igen i solen, dock utan kamera eftersom jag passade på att köpa mat& några småsaker till guldkornen då jag ändå var på språng. Sedan har jag stökat på eller städat lite, det beror på vilket ord som man tycker passar bäst in. Eller ja hade ju redan torkat ovanpå skåpen där en del av modellhästarna står men nu tyckte jag att det äntligen hade blivit temperatur ute för att jag skulle våga mig på att ta vardagsrumsfönstret utan att få några förkylda hamstrar efteråt. Det kändes så bra när jag var färdig men det blir ett par saker jag får sätta igång med imorgon också men tar man lite åt gången så blir det ...nöjbart rent till sist. Jag är ju inte heller den som skriker om jag ser ett spån på golvet, men så blir det då man har en Yeti boendes i hallen som är expert på att ta med sig spånet runt även om man tar bort det värsta ur pälsen på honom innan han får komma upp. Ariel fick sig dessutom en ny rosa och fin leksaksboll så Stuart fick tillbaka den hon hade lånat av honom sedan förut. Jag brydde mig inte om att tvätta av den och gissa om han drog in den i huset illa kvickt, men det tror jag det, den kanske liknade Ariel lite ?
Stuart Little ja, han fick sig en ny koja eftersom han ratade den förra jag köpte åt honom och jag tror det här blev mer omtyckt. I alla fall så visar han betydligt mer intresse och han tycker ju om att sitta hos en och mysa på kvällen i soffan så han kanske känner sig mer trygg då han kan ligga i den och titta ut.

Får det lov att vara en skopa Stuart Little ?
Vad är det här för konstigt ställe om matte köpt åt mig nu då ?Säkrast man kryper in och tittar efter.
Den kan dock vara rätt bra att mellanlanda i på vägen ut ur buren
Fast det är klart man måste ju kolla hållbarheten och se så att den motsvarar alla säkerhetskrav först, elelr har Ariel skvallrat om att det är roligt att sitta på taket på en kojja om man har en för det är just vaf hon också brukar göra på sin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0