Hallojsan!

Hejsan på er alla läsare där ute , ja hej till alla ni som brukar titta in här eller ja också ni som bara råkat klicka fel. Gillar ni det jag skriver kan ni ju stanna kvar ett tag och titta er runt omkring. Annars finns det ju ingen som tvingar er så ni måste ju inte titta. Nåja idag är det ljuvligt väder här i alla fall och våren kommer allt längre. Fast samtidigt har det varit smällkallt ner mot minut tio grader på nätterna så det dröjer väl lite ännu innan det verkligen är vår helt och hållet. Fast man blir ju rätt van vid att det är så det ser ut då man bor norrut. Nu tänkte jag dock inte bara skriva om vädret , nej ni ska få bekanta er med min nyaste Sim lite idag.
Holly Calloway heter hon . Jag skulle ju egentligen inte göra en till karaktär men det går ju som vanigt. Hade till och med hunnit bygga ett hus åt henne och allt var sparat tills jag skulle ladda igår. Det fanns inte röken av ett kvarter, eller jo jag hade ju sparat grundversionen igen som tur var för det andra var puts väck borta. Kollade ju först sparfilerna eftersom jag vet att det i regel hamnar en backupfil där på allt man gör, men nej det var bara borta. Då var det stor tur att jag hade tagit några skärmdumpar och kom ihåg på ett ungefär hur jag hade byggt så det var bara att börja om med hennes hushåll. Nåja , ingen större katastrof kanske men det är så drygt ändå när det händer sådana där saker.

Sedan kan jag inte logga in på varken mitt EA konto eller mitt Origin konto sedan de slog ihop de två systemen och nu finns det ju ingen epostsupport längre utan man måste ringa för att lösa problemet med att man inte får något email för att återställa lösenordet trots att man skickat efter det!
Dåligt..jag som hade funderingar på att ge Sims 4 en till chans men nu håller jag mig alltså till trean. Tycker ju ändå om det bättre i alla fall grafikmässigt även fast det senare har ett par bra funktioner i spelet.
Så det är lite av vad som försigår här just nu.Annars försöker jag göra klart lite små projekt också umgås jag såklart med mina tre guldkorn. Timon hänger ju med än så länge och det är jag glad för , vissa dagar är han så pigg att han orkar vara ute i hallen eller vill sitta och mysa medan andra vill han bara sova. Stuart är ju mitt lilla ägg och han hittar på sina egna små bus.Sedan är det såklart  full fart på Ariel även om hon tycker om att mysa ibland också.
Glad på till er alla läsare från mig, Ariel,Stuart Little och Timon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0