Hejsan hoppsan!

 
Hallojsan på er alla läsare där ute. Ja hej till alla ni som haft den goda smaken att titta in just hit. Idag så skiner solen men det är lagom varmt i luften. Faktiskt så kan man till och med ana lite kyla ibland då det kommer en vindpust. Det är med andra ord toppen och just därför så passade jag på att ta ut Timon en stund i skuggan. Kunde sitta på huk med honom i gräset och ha honom lös. Han är så behändig i det fallet eftersom han inte går så långt från mig eller transportburen. När han kommit lite för långt bort stannar han upp, lyssnar och vänder tillbaka. Fast det här med att få gå utan sele eller slippa hagen tillhör den lilla pensionärsförmånen som han får.Han verkar alltså lita på att matte motar bort alla eventuella faror som maskletande skator och skriande fiskmåsar &idag syntes ingen av dem till. Så just därför kunde jag passa på att unna Dammtussen den här stunden ute i gräset. Han såg ut att njuta!
Sedan så tycker Ariel att det blivit dags att visa upp sina färdigheter på fotbollsplanen . Så här i EM tider blir hon lite inspirerad då hon hör TV:n  stå på men hon är alltså rätt duktig på att både täcka boll och finta bort matte.
Stuart  Little gör sitt bästa för att inte synas eller kolla så kusten är klar då han klättrat över brädan men matte hör ju ljudet av klorna och kan ta honom på bar gärning innan han hinner med att hitta på något rackartyg!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0