Hallojsan!

Hejsan svejsan på er alla morgonpigga bloggläsare där ute . Ni kanske just har klivit upp när ni råkar snubbla in här eller så har ni precis som mig redan varit igång ett tag. Idag skiner visserligen solen ute men vinden tar bitvis i ordentligt så nej jag tror guldkornen får stanna inne eller så får de möjligen känna på gräset senare om det mojnar. Annars så har vi ju semester just nu och det märks faktiskt. Visserligen håller de sina dagsrutiner rätt bra men Ariel har tagit sovmorgon. Det händer ju som ni kanske vet inte allt för ofta då vi är hemmavid att hon gör det men nu sussar hon alltså så gott. Fast hon brukar ju kunna variera sina tider rätt bra med och kanske är hon inne i en tillväxtfas för hon är redan ikapp och snart om Stuart! Så det går ingen nöd på henne tror jag och Timon, ja han hänger med än och det blir en faslig fart på honom då han får gå i selen. Alltså motbevisar han mig ännu en gång och han tänker nog vara med åtminstone ett tag till vilket jag är väldigt glad och tacksam för speciellt eftersom jag trodde det var på gång ett tag då han blev stelare i kroppen men han har återhämtat sig bra och anpassat sig till de nya förhållandena. Han har ju lite svårare att klättra nu men annars är det som sagt så gott gry i honom som det bara kan vara.
 
Ariel har fått en ny hobby då hon är i hagen inne fast det kanske är typiskt liten nyfiken hamster att försöka bryta sig ut. Hon har dock sina egna metoder då hon inte lärt sig klättra över än som Stuart gör utan hon försöker mer lyfta upp det eländiga staketet  för att krypa ut under.
Stuart är som vanligt nyfiken& social av sig fast någon längre stund i hagen vill han inte vara utan efter ett tag försöker han klättra ut och man får fånga in honom. Däremot så går det kanonbra att gå med båda killarna i sele och det gör vi nu på morgnarna när vi är borta(hemma har de ju hallen) men här får de inte gå lösa inomhus utan jag måste ha lite mer koll på dem.
Fick i alla fall en bild som blev bra imorse på den ena av pappas två halvtama kråkor.De är fortfarande lite vaksamma men de kommer så fort han går ut och visslar. Så kan det alltså gå om man får bli bekant med en kråkunge. Vidare så blev jag nervös igår då Sims 4 bestämde sig för att läsa från fel mapp så allt jag laddat ner och alla sparade filer var borta. Snabbtänkt som jag var kollade jag inställningarna och det visade sig att den börjat läsa spelet från Huvudmappen istället för att läsa in från Mina dokument så jag behövde bara flytta över alla filer dit istället. Ja tänk så det kan hända.Dessutom har jag hittat ett litet fiffigt program så nu ska jag lära mig att färga om vissa saker för en del kläder/föremål har man saknat att inte kunna ändra till det färgschema man egentligen vill ha.

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Du och guldkornen verkar ha det toppen på semestern :) Kul att du uppdaterar!

2016-07-03 @ 13:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0