Tårar

 
 
Imorse så fyllde brisen seglen på hans fartyg med en stark och kraftfull vin för att hjälpa honom att lätta ankaret. Timon begav sig så ut på sin allra sista seglats. Innan han gav sig av så såg han däremot till att ta ett farväl av sin älskade matte. För han kunde inte kasta loss innan han hade gjort det, det hade han inte samvete till.
Nu seglar han omkring på de sju haven. På väg mot ett främmande rike och vem vet kanske så står Meeko och Stuart och väntar på honom när han kliver i land ? För det är utan tvekan så som hans matte vill minnas honom . Som Timon,Timmymolnmannen, Yetin och sist men inte minst så var ju hans vanligaste smeknamn trots allt Columbus,äventyraren .För jämt när han skulle utforska världen så utgick han från en karta men han förivrade sig aldrig utan kom jämt tillbaka när det vankades godis eller då matten tog fram sopen. Så nog kommer matten att sakna honom helt klart, så är det men hon har ju ändå två underbara guldkorn kvar.
https://www.youtube.com/watch?v=OwrU_N3tdts
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Så fint skrivet ❤ så oändligt sorgligt när de små älskade liven vandrar vidare 😢 kram ❤

Svar: Tackar :) jo jag kände att jag behövde skriva av mig lite känslor på en gång nu för även om det känns bättre den här gången..så blir det så tomt efter varje individ men speciellt nu eftersom det kom så nära efter Stu med. Jagh ade ju just börjat vänja mig vid att ha tre igen...också orkade inte Timmy längre men nog har han kämpat på ett bra tag
None None

2016-12-27 @ 00:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0