Morning!

God morgon på er alla ni små och stora läsare som bestämt er för att kolla in hit på min blogg just idag. En liten skara av er kanske brukar göra det regelbundet medan för vissa andra kanske det är första gången som ni besöker min lilla hörna på nätet. Hoppas att det ska finnas något för alla att läsa eller så kanske ni bara vill se en massa fina eller sötabilder. Ja men då har ni verkligen kommit till rätt ställe,
Jag har ju gett mig själv fotoförbud på Rafiki nu de första dagarna medan han håller på att göra sig hemmastadd men än så länge verkar det gå över förvänatan bra.


Blir han rädd springer han in bakom hjulet eller gömmer sig i huset men samtidigt är han sådär nyfiken att han komer och sätter sig vid gallret då man pratar med honom och godis kan han ju bara inte motså. Eller ja gurkan ville han inte ha igår men å jag tittade nu på morgonen var den borta så han kanske blev sugen på en nattmacka i alla fall men det är väl så att han inte är van vid all den här kärleken heller :)
Hur de andra två märker av nytillskottet? Jo Ariel packade in skafferiet i kindpåsarna igår kväll och tänkte gå över och bjuda på välkomstmiddag. När hon inte fick det blev hon sur och nöp till mig fastän hon inte ens är brunstig! Så ja nog har den lilla damen ett passande namn för hon är helt enkelt en riktigt bortskämd liten prinsessa men det var ju kanske därför jag valde det namnet med..eller som vissa vet så hade jag det på lager då jag från början var osäker på om Timon verkligen var en han från början. Så när jag fick tag i en så levnadsglad tjej stod det klart redan efter ett tag vad hon skulle heta, klart det blev en Ariel till sist!
Sedan märks det ju kanske att jag gillar disney med men jag kom på en så bra idé iår kväll kanske tack vare att jsut Raffe flyttat in :) men jag valde de engelskspråkiga orinalversionerna även om jag älskar de svenska översättningarna med men ni måste bara höra hur bra ledmotiven passar till mina små guldkorn och mjo jag ska göra en på Rafiki med då jag fått lite fler bilder och har något mer att välja på :) men för er som missat det kommer hans man från Lejonkungen och har betydelsen vän så nu har jag alltså två killar med namn därifrån och Ariels namn betyder ju visst: Guds Lejon så jag kanske borde bosätta mig i en tipi på savannen ?
 
https://www.youtube.com/watch?v=SXKlJuO07eM
https://www.youtube.com/watch?v=xB5ceAruYrI
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0