Morgonstund

Hejsan på er alla ni små läsare där ute som bestämt er för att kolla in just hit idag. Ja och hej till alla er andra med förstås som kanske brukar kolla in min blogg mer regelbundet för att se vad jag pysslar med. Nåja nu är jag i alla fall här så jag tänkte försöka uppdatera er lite om läget .Ja det blir ju en hel del skrivet om Rafiki förstås men det kanske inte är så konstigt eftersom han är så underbar. Frågan är om det är jg som hittar guldkornen eller om det är de som hittar mig ? Ja endera eller för det känns bitvs märkligt att inskolningen av honom har gått så här oroligt bra. Jag hade bara vanten på mig första dagen men det hade nog inte ens behövts, han har inte bitit mig ännu peppar peppar. Så man kan säga att han faktiskt valde sitt vänliga namn helt själv också men det gör honom bara ännu mer speciell. Hur som helst så har han fått trän lite på selen idag så han ska kunna ha den på sig sedan och inte ens då delade han ut ett litet tjuvnyp. Nej snarare tvärtom att han ska slicka på händer och fingrar. Det har väl sin naturlig orsak om jag har tagit i Ariel innan och glömt att tvätta mig men faktum är att han snusar mer på händerna nu ändå och det tycker jag är bra för då lär han ju känna mig.Dessutom älskar han att vara ute i hallen så jag får nära på säga åt honom i vissa lägen att han ska gå in och lägga sig. Det är komsikt eftersom han var så rädd att han inte ville komma ut alls de första dagarna men vi blir ju säkrare på varandra för var dag som går och sitta och mysa i soffan kan han också redan, lillkillen. Fast eg är han ju inte så liten men jag undrar allt hur han kan ha blivit sittande i butiken sedan i Juli då han har en sådan här härlig personlighet. Endera har han varit för rädd då eller så har folk kanske tyckt att han varit för hårig, jag tycker bara att han är UNDERBAR. Ja det gör förövrigt Ariel också och hon är mer tillbaka i sina gamla gängor, får hon inte som hon vill ja då åker dolkarna fram men så är hon en riktig lite flörtkula men några ungar blir det inte. Delvis har jag ingen lust att riskera hälsan på någon av mina djur och sedan har jag inte heller plats för två burar till. Så nej jsut nu är vi väldigt nöjda med läget så får vi se sedan när Timon flyger vidare vad som händer..men jag har ju fått en obeskrivlig kärlek för långhåriga inidivder jsut nu. Så vi får se vad som händer helt enkelt men då kanske det lutar åt mest en långhårig hane till eller en svart/vit som Meeko var ändå. Fast jag tror också att jag kommer nöja mig med bara Rafiki och Ariel ett tag också, eller att jag gör som med Ariel och öppnar upp för att ta in en omplacering. Jag skulle ju egentligen inte ha en ny hona heller och se hur bra det gick. För visst är det så att även om hon har en tendens till att bitas fortfarande då hon inte får som man vill så tycker jag ju ändå om min lilla prinsessa väldigt mycket därför att hon är den hon är.
Nej Ariel vet inget om att försöka smuggla ut skafferiet via kindpåsarna..nehej alltså hon är så erm liten och oskyldig så.Från ca 180 gram till 200...nej hon tänker inte alls bjussaRafiki på middag bakom frysen.
Det skulle hon ju aldrig göra..eller ?
Alla mina hamstrar ja i alla fall sedan Meeko har älskat fingermarie-kex så jag var tvungen att låta Rafiki smaka en liten bit och ja, alltså vad är det som gör dem så goda ? Vanligt mariekex duger inte heller utan det ska vara just fingermarie!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0