Jul Jul Strålande Jul

Hejsan hoppsan på er alla ni morgonpigga läsare där ute. Ja en del av er kanske just har klivit upp ur sängen och sitter &äter frukost så här på julaftons morgon. Fast det måste man ju få lov till medan en del av er kanske redan har hunnit vara igång ett tag. Jag hör nog till den där senare skaran fast egentligen är jag mycket mer kvällsmänniska än att jag är i farten tidigt men det kanske är så att jag har lärt mig att man får mer saker gjorda om man sätter igång.
Hur som haver lär vi få riktigt ruskväder här idag med snö och blåst sades det igår , så jag ska till päronen och fira med dem och syskonen m familjer. Det blir med andra ord fullt hus men det är ju trevligt att träffa lite folk ibland med. Annars så har jag ju passat på och myste med guldkornen i förväg och lagom tills idag, jo då kom Rafiki på hur han skulle ta sig över brädan så nu är det en konst som de behärskar alla tre och nej jag visade honom inte, han kom på det helt själv! Sedan var det bara turen att jag fick tag i honom innan han, hann med att vandra ut som de andra två gör i lägenheten. För jag litar inte riktigt på att han hittar runt ännu och dessutom så är han ju väldigt nyfiken av sig och kan nog få för sig både det ena och det andra så ska han gå ut får han allt ha sele på ett tag till så jag kan ha koll på var han tar vägen. Nog är de härliga alla tre guldkornen...de är ju det dessutom så tar jag mig mer tid nu och myser med Timon de stunder jag kan för visst märks det att han börjar bli gammal och trött då han inte kommer ut som vanlgit eller gräver ner sig i spånet men det är ju så det är..man får glädjas åt varje ögonblick man får ha de små liven hos sig och det här blir ju trots allt Yetins andra jul..två år är liksom bra om man får ha dem hos sig. Har hört talas om hamstrar som blivit tre år med men de måste verkligen vara sällsynta!Jag är i alla fall glad som fått ha Yetins så här länge :)
 
Det visade sig vara en liten utmaning att ta julkort med Rafiki men till sist så nu önskar jag och guldkornen god jul och gott nytt år till er alla!
Hmmm...tro vad som händer om jag försöker ta den här vägen för att komma upp?
Ibland måste man stanna upp för att rätta till alla lockarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0