Hoppla hejsan!!

Hejsan på er alla ni läsare som kanske bara råkat klicka er in hit av någon ibland lite diffus och oklar anledning. Ja hej till den lilla skara av er som läser min blogg mer regelbundet än de där första. ja tänk att det går mot jul...bara fyra dagar kvar nu fast det känns inte alls som årets största högtid skulle vara på väg. Inte vet jag varför men kanske är det snöbristen som hjälper till så att den där känslan är svårare att få fram än vanligt. Har försökt plocka fram den med diverse bra jullåtar men nej det är ovanligt segt helt enkelt. Någon som inte är det är såklart mina goa hamstrar. Nej Rafiki och Ariel håller migverkligen sysselsatt då de är ute i hallen och sniffar runt. Timon börjar ju bli lite mer återhållsam och åldern håller på att ta ut sin rätt över mattes Yeti men idag skulle han prompt klättra över brädan så jo nog har han fortfarande ett ess i rockärmen.
Rafiki ....ja vad säger man ? Han är verkligen makalös den lilla mannen. Ja så liten är han ju inte, men jag måste verkligen fortfrande nypa mig i armen och fundera på om jag drömmer. Allt har liksom gått mer än bra med inskolningen av honom och han tar de flesta situationer med ro.När han blir rädd så bits han inte utan han smäller bara med käkarna och då respekterar matte et och låter honom vara men han blir verkligen säkrare för varje dag och har redan lärt sig hur man ska bära sig åt för att få gå ut också har han haft selen på sig.Sedan är han en riktig liten klätterapa så man får ju hålla koll när man myser med honom i soffan så han är verkligen nyfiken av sig! Ja tänka sig...att man kan hitta en så mysig man i en helt vanlig djurbutik fast jag var ju förstås inte ens säker på att jag skulle lyckas igen men det kanske var Rafiki som hittade mig ?
Dessutom tror jag att han har blivit trygg på den här korta tiden med för nu har jag sett att han har börjat göra något som Stuart också ägnade en hel del tid åt, nämligen att dra in leksaker i huset!
Så jag fattade nog rätt beslut den här gången också mitt uppe i allt, för saknaden känns inte alls lika tung och jobbig även om den fortfarande finns där i utkanten så går det lättare då jag får följa Raffes upptåg och Ariel är mer än nyfiken på honom och han skulle allt bra gärna vilja träffa guldprinsessan med men det blir inget av deras drömdejt!
Sedan vill jag passa på att visa upp min nya sida för modellhästarna för er, är ni nyfikna kan ni kolla in den på: http://norrskenetsmodell.jimdo.com/.
Har en del jobb kvar men nu är den åtminstone igång och uppe så det kommer inte att bli så mycket nytt presenterat i den kategorin här utan så småningom kommer jag ta bort den helt från bloggen men försvinner gör de alltså inte, de bara får en helt egen sida!
 
Ibland har man tur och kan hittta något ätbart på golvet då man är ute
 
Det luktar så gott på vissa kartonger
Rafiki kom på hur han skulle ta sig upp helt själv och matte kan bara sitta och studera vilka val han gör.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Omg så söt!

Svar: Tackar :)
None None

2016-12-20 @ 13:59:20
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0