Hallojsan!

Hejsan på er alla ni läsare som ramlat in hit just idag eller bara råkat klicka er in av en ibland kanske okänd anledning.Oavsett varför ni nu befinner er här så hoppas jag att ni ska hitta något som ni tycker om att läsa om. Eller så kanske vissa andra bara vill titta på kort men hej till er alla helt enkelt. En del av er kanske precis kommit upp ur sängen medan vissa andra redan har hunnit varit uppe en god stund. Själv tog jag mig upp ur bingen vid halv åtta då jag hörde hur Rafiki arbetade i hjulet så då var det bara att stiga upp och umgås med guldkornen. Städade burar också fick de varsin stunds socialt umgänge Det visade sig åd jag satt med Raffe i soffan att han älskar att klättra och han är som en liten miniatyr-Ariel som ska vara överallt men det är så härligt att se hur nyfiken och full av energi han är! Så jag tror det här kommer att bli väldigt bra i slutänden men jag kan inte låta bli att förundras över att han hade suttit så länge i butik som han faktiskt gjort då han är så här underbar.Fast det var väl kanske meningen då att han skulle komma just hit till oss med. Nej nu ska jag försöka låta bli att skriva allt för mycket om guldkornen men de är ju en stor del av min vardag nu till något annat. Jag skapade ju en liten karaktär i Sims 4 nyligen. Tänkt mig att han skulle bli på ett visst sätt men han har faktiskt blivit rena motsatsen. Visst jobbar han som systemtekniker men han har en större hobby här i livet och det är musiken
Här har William lyckats med att ta en fin selfie.
 
Närhelst han kommer åt så spelar han på något instrument så musiken är onekligen ett av hans stora intressen
Här är lägenheten som familjen bor i. Den ligger i en jordbävningszon men än så länge har de klarat sig från några större skador.
 
Plan II
 
iI familjen Fitzpatrick ingår förutom William också hans fru Eva och barnen Emma och Ralph+ att de har en till liten på väg. Så man kan säga att det har gått snabbt och kanske så är de lite trångbodda men samtidigt så trivs de ju så bra i stan och med lägenheten att alternativet att flytta känns väldigt avlägset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0