Halljosan!


 
Halloj , hejsan på er alla ni läsare där ute som gjort valet att titta in just hit idag. Jag kanske har hoppat över att skriva på några dagar igen men nu känner jag mig alltså åter igen nog inspirerad för att det ska kunna bli några rader här. Det är ju som det mesta andra att det går upp och ner när man är kreativ och att skriva hela tiden , varje dag kanske blir lite väl egofixerat för mig. Nej då gör jag hellre pauser och författar några rader istället när lusten kommer tillbaka. Bättre det än att sitta och tugga på om ingenting för det tror inte jag leder till någonting konstruktivt eller vad tror ni ?
Nåja hur som helst är det sådär perfekt innesittarväder ikväll igen, fast jag tog mig åtminstone ut tidigare på en liten promenad men höstarna är alltid värst då vädret börjar bli mer ostadigt. Fast man får ju göra vad man kan ändå och ta vara på de fina dagarna mer så här års. I alla fall så har jag gått in i en period då jag spelar mycket Sims igen. Nu blir det faktiskt mestadels Sims 4 och när jag kom hem efter semestern gjorde jag ju en storstädning bland mina hushåll. Sparade bara några få men kastade resten och har inte gjort några nya förän jag valde att skapa de två systrarna Franklin. Hushållet bestod från början av två personer nämligen Kate och Cassie. Hade egentligen tänkt göra dem totalt olika från början med det slutade ändå med att de blev rätt lika , åtminstone till personligheten fast Cassie blev mer naturmänniska än Kate som mest fiskade för att tjäna pengar.
Kate och Cassie Franklin som det såg ut från början.
Så här fint lyckades jag till sist göra deras lilla hus och jag har till och med lyckats få till en trevlig liten trädgård som var Kates främsta sysselsättning. Precis då allting började landa och jag ändå hade börjat fundera på om de skulle få bo grannar istället eftersom de ändå var mer olika än jag trodde så inträffade olyckan;
Sedan var de dumma nog att skaffa en koplanta. Först håll den på att äta upp Cassie men tydligen så smakade hon inte så gott eftersom den spottade ut henne igen.
Men stackars Kate smakade tydligen bättre för det spelade ingen roll att Cassie försökte vädja för sin systers liv då självaste Liemannen kom på besök, Kate var och är borta för gott. Vad jag har lärt mig av detta eller kanske rättare sagt simmarna har lärt sig är enkelt: Skaffa aldrig en koplanta till trädgården, för de kan äta upp en!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0