Guldstund!

Hallojsan på er alla små och stora bloggläsare där ute i den vida världen eller i det gigantiska universumet. Ja hej alla ni som bara fått för er att ni ville kolla in här och välkomna till alla er andra också.
Nej idag är det inget vidare väder ute, grått och igen mulet. Var lite fuktigt i luften då jag var ut. Ja ibland måste man ju faktiskt ta sig iväg trots att vädret inte alltid är det bästa. Behövde köpa mat åt guldkornen för det går ju trots allt en del då man har tre stycken inneboendes. Sedan följde det med lite godis i påsen också inhandlade jag en koja åt Stuart Little. år se vad han tycker om sin nya övervåning ikväll. På tal om Stuart..så kikade jag på hamstrarna i butiken för skojs skull. Än så länge har jag ju Timon kvar, tidigast i höst blir det en ny. Fast hanen som kikade ut var jättefin men han var för lik Stuart .å jag kanske är partisk och inte ska uttala mig mer. Han hade i alla fall nästintill samma färgnyans på kroppen, enda skillnaden mellan dem var egentligen att den här hade djupare cremefärg i sin teckning. Dessutom har jag bestämt mig att en svart/vit hane har förtur..eller en med samma hårlag som Timon, men vi få ju se vad som kommer att finnas då det blir aktuellt. Hur som haver när jag kom hem tittade lilla Ariel ut, hon fick en godbit och sedan har hon vägrat gå och lägga sig igen. Sömn är alltså överskattat, det är mycket roligare att vara ute och leka med den nya leksaken i hallen.
Fick ju för mig att prova ge småttingarna Timons gamla lekrulle eftersom han inte använder den numera och det blev tydligen väldigt lyckat! Så nu har hon en rulle som hon kan köra workoutpass med också då hon är vaken!
Det är dock roligt då hon för för sig att göra så här, killarna sover alltså i godan ro på dagtid, men nej Ariel kan lika gärna få för sig att hon vill komma upp och gå ut.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilie Levinsson

Nämen åååh så söt*-*

2016-04-05 @ 11:31:22
URL: http://loveyourbody.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0