Rymling!

Hejsan och god morgon på er allihopa.
Nu sitter jag här med frukostmackan och en mugg varm choklad. Någonting måste man ju trots allt få i sig på morgonkvisten ändå. Tittar jag ut så är det gråmulet väder och det lär bli regn så det kanske blir att hålla sig inne i värmen idag då. Måste berätta för er vad som hände nu på morgonen. Ni som brukar läsa bloggen kanske har lagt märke till att mina guldhamstrar brukar ta över den ibland.De hittar alltid på något då de är ute och nu har det hänt igen. Jag vet inte hur smarta mina guldgossar är men nu har Stuart Little också lyckats knuffa sig ut bakom avspärrningsbrädan som jag har mellan rummet och köket. Det går verkligen på två sekunder tror jag när de väl har bestämt sig för något. Nu vet jag i alla fall att brädan SKA säkras.Riktigt hur vet jag inte än men jag måste ställa något på båda sidor tror jag. Något som inte är så högt så de kan klättra ut istället vill säga. Dock så anade jag var lillen befann sig då hallen var tom. Mycket riktigt gick jag in i köket och hörde ljud bakom spisen. Hämtade matburken och rasslade med den varpå en mycket nöjd liten guldhamster kom fram med en blick som sa: Här är jag matte, ville du något ?
När han väl fick gå ut i hallen igen, denna gång bakom brädan gjorde han en liten inspektionsrunda innan han försökte göra om sitt tilltag.Han med stort H är verkligen underbar på alla sätt och vis. Man kan ju inte låta bli att charmas och falla för 150 grams kille alltså nej det är omöjligt.
Visst kan jag bråka på honom och bli arg men samtidigt så följer de ju bara sina instinkter att gömma sig i mörka, trånga och mysiga utrymmen. Dessutom så fick jag ju tag i honom igen så mycket kan man komma undan med om man heter Stuart Little.Just nu har jag dessutom ett så fint skrivbord på datorn:
 
Jag vet inte om det är den här Stuart Little som är mer lik en hamster än en mus.
Eller om det är så att det är min hamster som fått en skvätt mus-DNA för han har verkligen långa öron, för att vara en guldhamster alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0