Nu så

 
 
Hejsan på er alla glada bloggläsare där ute. Nu fungerar äntligen min inloggning som vanligt i Internet Explorer igen. Undrar vad den hade fått för fnatt men jag hittade ju trots allt en tillfällig lösning med Firefox. Så nu har jag två webbläsare på datorn men det kanske är bra att behålla det så utifall att det skulle hända igen. Jag är i alla fall glad att det verkar ha ordnat upp sig till sist, alltså var det ju inte så att jag hade ändrat några inställningar heller. Nej man blir inte klok på det här med tekniken ibland. Var ner på apoteket idag för att köpa eeze mot min migrän som jag har ibland och då krånglade deras ena kassaapparat. Det kanske är en sådan dag då elektroniken ska strula ? Vad vet jag...fick i alla fall vänta en stund innan hon fick igång den. Sedan har jag haft en del att göra med guldarna de senaste dagarna eller ja med en av dem rättare sagt Ariel. Hon älskar verkligen att klättra och har hittat en ny väg i hallen upp bakom lavoaren där hon kan landa på taket till Timon bur. Ja man får verkligen hålla koll på henne då hon är ute Tror i alla fall på att hon nog ska trivas här ändå, eftersom hon börjar bli mer och mer självsäker då hon börjar utforska sina omgivningar sådär.Hon är helt enkelt på väg att bli en riktig liten busmaja precis som en liten unghamsterhona ska vara och det är så skönt att se :)
Nog för att hon fortfarande kan sno runt då hon är nere i buren och bitas då hon håller på att klättra upp i handen men jag undrar om det inte egentligen är mer för att hon markerar reviret. För när hon ute i hallen går det ju bra att fånga in henne utan att hon gör så. Honorna sägs ju vara mer territoriella än hanarna så det kan ju ligga något i det sättet faktiskt. För rädd känns det inte längre som att hon är, snarare tvärtom.
Hmmm vad luktar det för spännande här ?
Hörnet har dragningskraft på alla hamstrar, behöver ni hjälp med att tapetsera om, ring mig så tar jag med en liten guldrivare som är sugen på att hjälpa till med renovering.
Hur var det nu man kom upp på skohyllan igen?
Plattfisk ? nej men det är faktiskt första gången jag har noterat brunstbeteende hos hamster. Kan inte minnas att min andra hona jag hade gjorde så här men det är ju länge sedan & hon bodde ju ensam. Nu finns det ju två stiliga killar i närheten men det funkar faktiskt bättre än jag trodde. Visst känner Timon av henne och han sniffar ju runt intresserat men han blir inte på långa vägar så tokig som Stuart. Lillen både slickar på saker och klättrar i taket igen. Samtidigt så kan de fullständigt ignorera henne också då hon inte är brunstig. Då är det snarare tvärtom lilla Ariel som vill umgås mer med dem eller så får hon fnatt och springer in och gömmer sig i huset.
Stuart är verkligen intresserad men det blir inget förän Timon rest över till andra sidan tidigast. För visst vore det lite synd att inte avla då lillen är så underbart som han är. Fast det blir ju först sedan i sådana fall och dessutom måste jag kolla upp eventuellt intresse då också så jag inte blir fast med en massa små guldkorn :p
För även om det är roligt så får jag inte plats med fler här om jag ska rymmas själv också och det kan ju onekligen vara bra eftersom de behöver skötas om. Läser ni min blogg regelbundet vet ni ju hur hjälpsamma de är, men det kanske inte skulle vara så lyckat att låta dem hjälpa till med städningen. Nej det slutar oftast med att de sätter sig på skyffeln och försöker låtsas som att det regnar eller hoppas på att jag inte ska se dem så de kan smita ut då soporna ska ner i hinken. Fast nyfikna är de ju såklart...
Vad är det där för en konstig sak som ligger på golvet ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0