Simsat!

 
Det händer alltid något hos Selena. Man kan äntligen säga att hennes hus i alla fall börjar bli klart och det ser inte längre bara ut som någon grå skokartong. Nej det börjar med andra ord att se ut som ett riktigt hem. Nu återstår bara den övriga tomten att planera. Hon har redan fått en liten ekonomibyggnad där hon har placerat en arbetsbänk på nedre plan och en forskningsstation på det övre. Fast det är inte riktigt spikat än var hon ska ha garaget/extra utrymmet på baksidan tomten känns det dock mest naturligt att ha den lilla trädgården som jag ändå funderar på att hon faktiskt ska få ha. Dessutom känner hon sig tydligen lite ensam trots att hon tillbringar hela dagarna, ja ibland en del av nätterna på jobbet då hon har jour så det blir nog ett husdjur för henne i alla fall. Vad får vi dock se men det lutar mest åt katt,även om en av hennes kollegor på jobbet har en hund som just fått valpar. Hon ska i alla fall dit och titta på dem. Annars är hon ju kanske inte så mycket för djur egentligen men de flesta simmar brukar bli på bra humör av att umgås med dem så då är inte valet så svårt. Får djuret dessutom det långtråkigt eftersom Selena jobbar så mycket som hon gör kan det alltid vara en anledning till att ha två. Först och främst ska hon ju bara dit och titta så får vi se efterhand hur det går.
När det gäller karriären så går det lysande bra för henne och hon har för tillfället en fast tjänst som neurokirurg på sjukhuset. Det är skönt att hon har hittat sin nisch och hon slipper ju oroa sig för hushållskassan även om hon haft lite ont om kontanter ibland. Enda nackdelen annars är väl att hon jobbar snudd på jämt men och andra sidan  så hinner hon ju ändå med att ha lite hobbys vid sidan av.
Funderar på att placera garaget framför huset till höger , men jag vet inte om det ska stå lodrätt eller vågrätt ochh om det ska vara enkelt eller dubbelt.
På baksidan blir det alltså mest troligt en trädgård, samt en pool med uteplats.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0