Simsat igen!

Nu ska ni få se hur Selenas dag har varit. Hon börjar ju få ordning på sitt hus nu äntligen. Fast ibland måste jag undra hur hon tänker. Hon fick nyligen en befodran på jobbet och blev den där Världsberömda kirurgen som hon alltid har drömt om. Dock så har hon kanske inte så mycket till liv utanför jobbet. Åtminstone så kan man undra över en del val hon gör. Samtidigt så tycker jag att det är roligt då de får ha lite egen vilja, skulle bli för tråkigt att styra helt och hållet över dem. Nej det blir mer intressant så här och man vet aldrig vad hon kan gräva upp ur andras sopor...oppsan avslöjade jag kanske för mycket nu ?
Hon har ett kök men väljer ändå att gå till badrummet då hon ska diska.
Som ni ser har hon fått ett litet uthus på tomten där tanken är att hon ska kunna ägna sig åt vetenskapliga efterforskningar utan att behöva riskera huset.Med tanke på hennes historia kanske det är befogat att bygga en separat byggnad för hobbys.
Här är hon på väg till jobbet.
Numera får hon åka i stil då hon blir hämtad.  Planen är att hon ska få ett eget garage också så småningom men jag har inte bestämt riktigt än i vilken stil det ska byggas. dessutom ska det ju innehålla något extra men vad får ni se då jag kommit längre i planerna på det. Sedan kommer hon ju såklart också att få en lite trädgård eftersom hon blivit rätt duktig med på att laga mat också ska hon få en liten pool är det tänkt. Annars så är nog Selena en sådan där personlighet som satsat mest på karriären, hon är ju en arbetsnarkoman och får sitt sociala umgänge den vägen. För att hon inte ska bli helt isolerad hemmavid funderar jag på om hon ändå ska få ha ett par husdjur men jag vet inte. Samtidigt tror jag att det skulle vara bra för henne att kunna göra något annat  då hon är hemma än att bara tänka på jobbet och vetenskapen. Vi får se vad det blir till sist  eller om hon kanske ska ha ett akvarium eller en fågel. Tanken finns ju där i alla fall, den ska bara landa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0