Rensat

 
Hejsan på er allihopa. Igår sa jag till mig själv att det blivit dags att städa bland hushållen i Sims 3 lite grann. Det är en sådan där tråkig sak men ibland behövs det en ordentlig genomgång. Hittade några som jag kunde kasta bort helt, sådana som jag bara börjat på eller aldrig spelar av någon annan anledning. Så nu har jag fått lite mer ordning bland filerna. De bästa hushållen som jag spelar mest med har jag ändå ute hos föräldrarna på deras dator. Visst kan det vara lite irriterande ibland men samtidigt så gör det ju att jag ser fram emot helgerna mer. Visst är jag social med men det hinner ändå bli en hel del dataspelande där med. Om jag inte väljer att göra annat och nu på sistone har jag ju tittat en hel del på sport med. Hur som helst så hittade jag igen en Sim här hemma som jag saknat att spela. Eller jag vet inte varför jag inte hälsat på med hos familjen Williams.Ni vet den där något röriga samlingen jag gjorde där pappa Donald är Den fria världens ledare. Han bor ihop med sin nya fru Tamara,deras lilla tös Tamina också är det dottern Stella och fosterfickan x. I hushållet ingår ju såklart också även dottern Liberty men för tillfället har hon åkt iväg för konststudier på simsuniversitetet. Så hon planerar för ett feamtida jobb inom den banan. Dessutom är hon ju tillsammans med deras granne så snart lämmnar hon boet helt för att flytta in hos Hank. Jag tror det blir bäst så den här gången.Det kanske inte blir någon ranch men väl ett trevligt hus i förorten med möjligheter till trädgård och att ha en hund.
Liberty är rätt självgående och valde att hyra det här huset under studietiden.Dessutom som ni kanske minns så gillar jag planritningen så tanken är att bygga om Hanks hus så att det passar dem båda två sedan.
Man måste ju få anpassa studielyan lite mer än den är det från början för det är viktigt att man trivs under tiden man är iväg från familjen.
Ibland uppstår det trängsel också i simmarnas värld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0