Moffsan!

 
Moff, moff på er alla kära medhamstrar där ute som an någon okänd anledning har kilat in här. Tjaba till era små ägare också så de inte behöver känna sig utanför också. Annars blir det kanske lätt så att de blir lite utanför då vi sätter igång med vårat hamstersnack. Vad vet jag ? Nåja nu var det ett tag sedan jag lyckades vakna före matte och komma åt att sno tangentbordet en stund. Nu har jag däremot lyckas så jag tänkte bara jag måste få berätta vad som händer i mitt liv just nu. Igår började det hela med att hon hade en märklig varelse här. Som en liten variant av hon själv nästan. Jag ser ju inte så bra så jag var tvungen att krya riktigt nära, nos mot näsa för att se men hon verkade också vara snäll i alla fall. Jag var nöjd då jag fick springa runt i hallen en stund som jag brukar. Det har jag gjort nu på morgonkvisten med.
Undrar vad som finns i den här lådan`, hmmm tydligen är det ett par skor.
Tror ni matte behöver någon hjälp med att fylla på sand i mitt bad?
De här små runda bollarna gillar jag allt. det vet matte om dessutom.
Okej ska vi ta en omgång hamster-boll  eller var det fingertass-boll som den här nya grenen kallades ?Nåja bjällrorna i dem låter i alla fall kul.
Sedan är det bara härligt att sitta och mysa hos matte också, eller som här använda henne som klätterställning. Ni vet klänga omkring sådär att matte inte riktigt vet var hon har mig, världens bästa Meekodini. Nej nu har ni fått en liten uppdatering om vad jag pysslar med så nu kan jag gå och sno in mig igen. Gäsp! man blir faktiskt trött av att vara vaken så här dags./Ciao El Meekodini
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0