Hästarna i familjen Lewis

Ja nu kanske det har blivit dags att familjen Lewis visar upp sina hästar. De har ju inte mindre än tre stycken för tillfället. Fast det är två föl som de hoppas kunna utbilda. För planen är att de ska flytta också får Odin säga upp sig från jobbet och arbeta hemma istället. Tror det kan bli riktigt lyckat till sist. Jag som inte hade tänkt att de skulle ha djur ens från början också väljer de, de vägen av sig själv. Det är lite roligt.
Allt började med att de skaffade morganstoet Menuette på prov. De tyckte båda att det var så roligt med att få pyssla om henne och Odin blir allt bättre på att rida med. Det är han som hinner med det mest då han slutar tidigare än Bernadette på jobbet om dagarna.
Sedan kunde ju inte Menuette gå ensam i hagen utan lilla hannoveranaren Foxtrot skaffades som sällskap men något fattades fortfarande...
Så Menuette betäcktes med en fin korsningshingst och fölade. Det blev en ursöt liten Cascada och nu har familjen alltså tre hästar. Inte undra på att de börjar bli lite trångbodda..men jag ska alltså omlokalisera dem så snart de fått lite stadigare hushållsekonomi.Då kommer lasset att gå till en stad där jag tror de kommer att trivas ännu bättre nämligen Appaloosa Plains.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0