Hejsan!

Hej på er alla läsare av min blogg och ja hej till alla er andra med som bara råkat snubbla in här eller ni som klickat fel.Ni är alla välkomna att läsa några rader i alla fall. Tänk vad underbar en liten guldhamster kan vara. Det är min Meeko II just nu. Han kommer och lägger sig i då man ska rengöra i buren. Endera försöker han sno Mini-verktyget eller så hoppar han upp i handen och vägrar flytta på sig. Sedan när han får vara i hallen istället medan jag fixar& donar ja då har han kommit fram till att skohyllan är jättekul. Så det slutar helt enkelt med att jag måste sitta och passa lillen istället. Ibland får han panik när jag håller i honom men han lugnar ner sig om jag endera sätter ner honom eller lägger båda händerna runt så han kan förvandla sig till en boll. Ja det är så roligt när man börjar hitta nyckeln till hamstern. Vad Timon gör ? Så här dags är mattes stora kille trött . Han kommer visserligen ut för att äta,dricka och gå på toaletten men går snabbt in igen och knyter sig. Hamstar är ju trots allt nattaktiva djur. Det vet bara Meeko II inte om riktigt ännu. Fast han sover ju större delen av dagarna men kommer gärna ut då man pysslar med något i buren.
Svårt att låta bli att ta upp den här lilla Minin då han kommer ut och vill umgås då man ska städa i buren. Vill ju försöka hantera dem försiktigt eftersom jag har en förkylning/infektion i kroppen. Det blir att tvätta händerna ofta men jag försöker i alla fall undvika att snusa på dem för mycket just nu. Ni ska se hur jag fått lov att göra med ena luckan på buren. Haken som ska hålla fast den är för lite böjd. Vilket lillen såklart listat ut och han hänger stundtals och gnager tills den går upp. En sådan liten buse man har! Fast det är ju klart att man hellre vill vara ute i lägenheten och springa fritt än instängd i en tråkig bur...
Nu har jag skaffat ett till lås, så jag har ett på varje sida av luckan. Han får ju fortfarande upp haken men det blir inte mer än en smal springa där den lilla hamstern förhoppningsvis inte kommer ut. Försöka måste man ju ändå få göra. Sedan har han fullt upp med att dra in bjällerbollarna som jag kallar dem i boet. Eftersom Timon inte visat något större intresse för leksakerna har lillen fått allihopa.
 
 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Söt :D

2015-06-12 @ 15:21:29
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0