Hejsan på er alla!

Hejsan på er alla bloggläsare :)
Nej jag har inte försvunnit för jordens yta. Ibland blir det ju lite mer sporadiskt författande här sommartid. Fast nu har det ju också varit så att jag varit rejält förkyld. Det kanske börjar klinga av lite men jag känner mig fortfarande slö, lite nuvig och har ont i halsen. Så jag vågar inte säga att jag är fri den än. En sommarförkylning kan ju vara just så där seg och envis att bli av med. Därför händer det inte så mycket här utan jag försöker mestadels ta det lugnt och vila. Hamstarna uppskattar nog att matte fått deras rytmn vissa dagar men det känns ju lite avigt att vara uppe sent. Fast det blir ju så . åtminstone då jag kunnat sova/vila i soffan större delen av dagen. Då har jag en massa energi som kommer på kvällen/natten istället och snuvan gör det svårt att somna om vissa gånger.Här
Såg någon annan som hade gjort om ett pringelsrör till leksak så jag tyckte mina två grabbar skulle få prova samma sak.Timon var genast fram och skulle kolla om det fanns någon mat där i. Lillen, Meeko II tyckte däremot att röret var så läskigt att han hoppade till och vände om med alla fyra, fy så otäckt!
Här har ni alltså en bild på Gullrumpan, Gladiatorn eller Terroristen som jag kallar honom då han gnager på gallret. Fastän han har massor av leksaker i buren vill han ju helst av allt ut. Visserligen förstår jag det med men nu då jag är förkyld försöker jag ju undvika att ta i dem. I alla fall så tvättar jag händerna före och efter all hamsterhantering för att undvika smittorisken. Man vet ju inte hur stor den är men visst kanske den finns där ändå. ... Försöker dock vidhålla att de ska få vara ute och springa en stund vardera på kvällen s de får vidga sina vyer lite lagom. Och ja Timon gjorde ju en utflykt till rummet häromkvällen då han lyckades finta bort matte, smet ut bakom plankan och avslöjade sig själv genom att krypa över prasslande papper på golvet bakom datorbordet.
Så jag skulle säga att det är väldigt underhållande att bo med guldisar, man vet aldrig vad de kan tänkas hitta på!
Sedan har jag ju suttit och skissat lite också och det går som vanligt sådär då jag bara ska klottra lite...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0