Påkommen

Ni som följer min blogg vet ju att jag spelar en hel del Sims 3. Man kan kanske säga att jag är lite av en närd och har spelat det av och till sedan originalet kom ut. Såklart går det ju i vågor som så mycket annat beroende på hur kreativiteten flödar. Just nu är jag inne i en mer skapande period så då blir det en hel del timmar som flyger förbi. Gillar i alla fall min senaste familj väldigt mycket och på kort tid har de redan hunnit med en hel del. Nu börjar de dock äntligen att landa efter de turer som varit . Ja de börjar riktigt rota sig på sin lilla trivsamma gård.
Det lustiga sedan de väl fick sin lilla tös Faith är att det är Odin som går upp och sköter om henne på nätterna, detta trots att han egentligen inte gillar barn. Så jag vet inte om det där stämmer så bra egentligen eller så är han väl helt enkelt bara omtänksam. Dock är det väldigt praktiskt eftersom det innebär att Bernadette kan få sova ut på morgnarna och det är aldrig fel sedan heller då hon snart ska börja jobba igen. Då blir det till att anställa en barnvakt över timmarna på dagarna. Fast man vet ju aldrig hur väl det fungerar heller , har ni märkt att en del av dem missköter sig och gör allt annat än att passa barnet/nen ?
Menuette kanske känner sig lite ensam i hagen så funderingarna finns kring att skaffa en till häst då de båda börjar arbeta men då måste det lilla stallet som finns nu byggas om eftersom det bara finns en box  för närvarande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0