Moffsan!


 
Hejsan på er alla morgonpigga medhamstrar där ute. Alright, hej till era hussar och mattar också. Nu är det jag, världens bästa Meeko som tänkte skriva några rader igen innan jag måste gå och knyta mig. Man blir ju så förskräckligt trött av att vara uppe hela natten och stöka runt. Ni kanske känner igen er ?
Hur som haver så får min lilla matte ju sina ideér ibland. Nog för att jag blir glad då jag får komma ut och utforska världen. Fast jag avskyr verkligen att man ska behöva sitta fast. Borde det inte ingå att hamstern ska få springa lös i lägenheten ? Nåja jag får väl försöka nöja mig med att göra det i hallen då. Jag vet ändå att jag är bäst eftersom jag lyckas med konsten att finta henne då och då. Ni ska se vad snopen hon ser ut! Hur som haver så fick hon för sig något idag. Jag begriper inte heller riktigt varför hon måste envisas med att fota mig så mycket, men det är faktiskt rolig att undersöka den där konstiga apparaten hon har i händerna.
Tittut! Den här gamla lyan är faktiskt rolig som leksak, men jag får inte ha den i buren för då skulle den bara välta så stark som jag är.
Mjo det går fint att ta sig ut.
Matte tycker att vi är lika som bär,. Jag är visst uppkallad efter den där saken i plast med svarta tassar.
Ibland så måste hon bara fota mig för att jag är för söt.
Hur som haver fick jag ju komma ut som vanligt i selen. Fast hon har inte lärt sig än att man ska gå dit Meekodini drar utan hon envisas med att försöka styra mig. Tyvärr så är hon starkare men jag får väl fortsätta träna. Nåja det blev i alla fall en liten promenad runt också fick jag träffa på en konstig filur som ni ser på ett av korten här. Jag vet inte alls vad det var för typ. Sedan fick jag gå tillbaka hem till buren  efter en lång stund ute. Skönt för jag var så trött att jag gick in och la mig igen. Efter en stund kom hon, alltså matte med en överraskning, nämligen en god salladstallrik. Så här ska mumsas må ni tro på sallad,gurka,majs och mungbönor! Kan det bli så mycket bättre ? Nej nu måste jag gå och kolla så ingen hinner tömma skålen innan jag vaknar, ciao och på återseende. /El Meekodini

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0