Moffsan på er!

 
Moff och god morgon på er alla små medhamstrar där ute. Alright jag säger väl även god morgon till era hussar och mattar med så de inte behöver känna sig sura över att jag har missat dem. Hur mår ni ? Sälv så mår jag bara fin, fint faktiskt. Börjar känna mig lite trött efter morgonens äventyr men jag ska nog hinna få ner några rader ändå med mattes hjälp innan jag tänker gå och knyta mig. Fast hon kanske somnar om efter frukost hon med idag. Hur jag kan veta det ? Jo hon fastnade i en bok i natt och låg och läste på tok för länge och då har de inte ens varit bokrea än. Sedan när hon skulle försöka sova så luktade det brandrök så hon blev tvungen att kliva upp och kolla så allt var okej. Ingen fara på taket , kontakterna var okej så det hade nog kommit in via ventilationen. Ja matte har lärt mig att de små luckorna i fönstret heter så. Nej annars så har jag fått vara ute på promenad som vanligt.
Idag så hade matte glömt att stänga dörren till klädkammaren så då fick jag upp farten riktigt, klart jag måste ju hjälpa henne med städningen ibland.
Man kan inte bara sitta i soffan och mysa hela tiden även om det är mjukt och skönt bland alla filtarna.
Sedan måste jag kolla så att hon inte har gjort något fuffens med mina leksaker.
Och sa jag det, jag är väldigt svår att ta en närbild på, för jag är alldeles för tok för snabb för att matte ska hinna med i svängarna! Vet ni att idag blev jag kallad två nya saker Snuttblubben och Turbo-Hamstern. Det där andra kan jag gå med på men det där första det låter ju bara löjligt. Inte kan jag ha ett sådant smeknamn eller tycker ni att jag ska godta det ? Hon hade i alla fall lagt ut ett mumsigt majsspår och det hittade jag såklart på en gång. Jag vet ju var hon förvarar godsakerna med men hon säger att hon inte smälter det minsta då jag, världens bästa hamster sätter mig framför kylskåpet och tittar på henne med mina pepparkornsögon. Attans också att det inte funkar så man ska behöva göra allt själv! Nåja nu börjar jag bli sömnig så det kanske har blivit dags för mig att krypa in i boet och sussa några timmar.Vi ses, hörs eller vad man nu ska säga!/El Meekodini

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Söt!

2015-02-20 @ 16:31:54
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0