Moffsan!

Moff på er alla medhamstrar där ute. Nu är det så att det är jag Meekodnin som har tagit över tangentbordet igen. Fast jag får kila snabbt över det innan matte hinner vakna och kommer på vad jag pysslar med. Det är dock klart att jag har mina funderingar på vad hon håller på med ibland. Ni ska veta att jag verkligen funderar på att anmäla henne till HRIS (Hamstarnas Rätt I Samhället). Jag har dock inte lyckats hitta några anmälningsblanketter någonstans och det blir ju lite svårt för mig att fylla i dem själv. Orsaken..ja ni ska få se vad hon utsatte mig för häromdagen. Hon hade tydligen kommit på idén att det skulle tas nya kort och att jag kanske ska få vara med på något som kallas för fotoutställning. Vet ni vad det är ?
Släpp mig då matte jag vill ner!
Vad tänker du hitta på att ta för foto härnäst ?
Jasså jaha bara ett då jag sitter i vågen, men det är ju en baggis!
Så här gullig är jag alltså också från ovan!
Okej då, jag går väl med på att bli fasthållen då, men vad gör man inte för att få lite majs ?
Så det hjälpte  ju sådär med att försöka protestera men som sagt tycker jag matte kör med fula metoder som plockar fram så goda mutor som hon vet att jag inte kan motstå. Sedan har jag ju gett igen lite efter och vägrat komma fram då hon släppt ner mig på golvet i hallen utan jag har sprungit och gömt mig under lavoaren. Så det fungerar ju också. Vad tycker ni är jag får hård mot henne?, ja kanske men jag tyckte inte om att ta kort ur den där vinkeln hellert fast hon har i alla fall fått lova att aldrig göra om det så då är vi överens igen. Dock så kommer det nog ta ett tag innan jag vågar lita på henne riktigt igen. Jo och vet ni, igår kväll när jag var ute släppte selen från kopplet och det höll på att bli ett äventyr för mig igen men matte är snabb på att fånga in mig!
Nej nu ska jag gå och sova igen, var bara tvungen att ställa huset till rätta först och gnaga av lite gott bäddmaterial från toalettrullen/ El Meekodini

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Nejmen guuud så liten och söt! <3

2015-02-23 @ 10:33:10
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0