Nej

Nej nu har jag faktiskt varit duktig. Jag har lyckats hålla mig ifrån att göra ännu en ny karaktär till Sims 3. Kände att jag hade gjort lite väl många sådana på sistone. Så därför återupptog jag spelandet i ett kvarter som jag redan hade börjat på. Ni har ju fått se en del av hur det går förut. Även om det var trögt att komma igång så gör hon framsteg Connie nu när jag äntligen har fått fason på hennes hus. I alla fall planritningen. Själva inredningen är dock rätt sparsam än så länge men hon har i alla fall möblerat upp så hon kan bo där. Byta ut golv & sätta tapeter på väggarna kan hon göra sedan då hon får stadigare ekonomi.Hon är i alla fall på rätt spår rent yrkesmässigt också då hon jobbar hemmavid med hästarna. Problemet är bara hur hon ska kunna sälja någon av dem sedan  då hon blivit bästis med alla fölen. Ja till och med aggressive Redrummer har ju utsett henne till sin BFE.Vi får se hur det kommer att gå beroende på hur det kommer att se ut med utbildningen av dem, än dröjer det ju lite innan de kan ridas. Sedan så tänker jag mig också att hon kan få försöka bli vän med vildhästarna då hon får en bättre kunskapsnivå. Just nu ligger hon på steg sju som ryttare så det är nära där jag vill att hon ska vara.
Fullt upp på morgonkvisten med att mata fölen. Från vänster är det Foxhunter, Redrummer i mitten också det första fölet hon räddade, den mörka Tempest. Det är en fin liten hjord hon har.Som synes har jag också byggt ett litet utestall åt dem så de har någonstans att ta vägen då det regnar.
Den första häst hon skaffade var ju faktiskt en äldre häst som heter Belle. Visst kanske hon inte ser så mycket ut för världen utan proportionerna på henne är rätt udda så jag misstänker någon konstig korsning mellan arab och något annat. Fast hon har ändå gått från klarhet till klarhet och är idag Connies tävlingshäst. Hon tycker det är roligt med kapplöpningar men framför allt älskar hon att hoppa och de har tillsammans plockat en del priser. Hemmavid är hon en lugn och trygg punkt för fölen som tillkommit sedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0