Moffsan på er!

Moff moff på er alla kära medhamstar där ute, ja okej hej till era små mattar eller hussar också. Jag får ju inte missa den hälsningen eftersom jag antar att de har en stor del av era liv i sina händer. Som Stuarts och min matte har. Jag har fortfarande svårt att fatta varför hon skaffade den där illaluktande rackaren! Fast han kanske kan lära sig en del bra saker av mig ändå. Får försöka utöva lite telepati för träffa honom vill jag då rakt inte göra, men lukten av stinkbomben som jag hör att matte själv kallar honom känner jag ju i hallen då jag oftast får gå ut efter honom. Tycker att han ska lära sig att det är min hall! Föresten så har matte kommit på en ny idé också. Vi har ju flyttat hem igen efter kollot vi varit på i sommar så nu har vi blivit cityhamstar. Som de äkta stadsbor vi är har hon fått för sig att ta ut oss i grönskan på innergården. En stund kanske det är kul att gräva tunnlar i gräset och känna luften blåsa i håret.Sedan vill jag dock helst gå in igen.I morse hade jag turen att få gå ut en stund eftersom jag vaknade då matte städade i min bur. Passade på att muta in hallen till mitt område igen fast det bästa av allt var ju att jag fick mumsig majs när jag fick gå tillbaka. Hade ju helst varit ute mycket längre men då hade inte matte fått äta någon frukost själv och det kanske är bäst att hålla henne på bra humör eller vad tror ni?
Nej..nu tror jag att allt det här skrivandet har gjort mig öite sömning så jag tänker gå och knyta mig igen men på återseende eller vad man nu säger/ Timon "The Escapartist".
Hade turen att få gå ut i morse då matte hade städat i mitt hem.
Klart man måste lukta in korgen, den kan ju inte dofta Stuart.
På väg ur självserveringen ?
Majs är så mumsigt!

Kommentarer
Postat av: louise

Härlig blogg du har :) Skulle bli jätte glad om du ville kika in på min och kanske lämna en kommentar om vad du tycker är intressant att läsa om i en blogg? Eller är du kanske en sådan som bara gillar att kolla på bilder? Kommentera gärna :)

Ha en fortsatt bra dag!
Kram

Svar: Tackar så mycket, får inte så mång men det är roligt när ngn skriver en kommentar ibland. Jag tycker nog det är roligt att läsa om sådant som intresserar mig djur, natur också lite pyssel men även en del annat också tycker jag ju om att kolla på bilder förstås eftersom jag fotar en del själv.
None None

2015-08-22 @ 09:32:20
URL: http://louisemjonsson.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0