Det gäller..

Det gäller att ständigt vara beredd på allt. Så är det om man har en liten guldgosse hemmavid. Timon och jag vi har ju våra fasta rutiner men Stuart han har inte riktigt lärt sig hur man ska vara en hamster än. Eller så är det precis en sådan han är, matte måste bara lära sig hantera ett riktigt yrväder som helst skulle vara överallt om han fick. Han börjar i alla fall lära sig att springa i hjulet utan att bli helt slutkörd men han får nog kondination av att gå armgång i taket också. Än så länge får han dock inte ha det helt och hållet utan bara när jag kan passa honom. Det är något man måste göra hela tiden då han är ute. Ikväll var det nära att något hände då han tog sig ur selen på sitt eget lilla vis . Han försökte krypa bakåt och det höll på att ge på tok men som tur var såg jag det och kunde assistera honom att komma loss.
Sedan kröp han ner i transportburen självmant med selen på innan han backade ur den på nytt och då fick han gå ut i hallen ett tag innan han fick komma hem till buren. Så nej jag skulle inte säga att en guldhamster är ett tråkigt husdjur, snarare tvärtom med en liten hamsterunge får man vara beredd på allt och det mesta. Sedan kan det ju hända att jag är dubbelt så ängslig av mig efter olyckan med Meeko men jag har ju mina skäl till det också. Dock så verkar det vara lugna puckar för han beter sig som vanligt i buren, möjligen att han saknar hjulet men armgång får han gärna gå , då vet matte att han mår bra . Just nu sitter han i alla fall och putsar sig så matte kan skriva några rader här medan hon gluttar på SOS Djurr innan Hawaii 5-0 börjar. Imorgon är planen att försöka fixa nya färgpennor till päronen också har den ljusblåa nyansen tagit slut här hemma, oftast när jag färglägger teckningar så använder jag ju dem ändå.
Även om man får jobba ihjäl sig för att få dem att täcka något så när så tycker jag faktiskt att det blir riktigt fina färger av dem. Jo jag har PRO-markers med som jag nyttjar ibland men de stinker så hemskt att jag ändå föredrar de gamla färgpennorna och nyanserna blir mjukare. Nej ..nu kanske ni är lite mer nyfikna på vad som händer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0