Goff på er

Goff på er alla mattes bloggläsare.
Nu kanske ni undrar vilken märklig liten pälsboll som har rullat in här men det är alltså jag , Meeko mattes lilla lysande stjärna som blivit författare.Eller så ska jag erkänna att det egentligen är matte som får stå för skrivandet. Jag bara tänker och fungerar som allmän inspirationskälla för det här nya inslaget på bloggen.
Vad jag är för ett djur ? Jag kan avslöja att jag är nattaktiv och ibland får matte sådan spader att hon ställer in mig på badrummet och stänger dörren. Hon säger att det är för att hon ska kunna sova :p. Har ni hört va?, en sådan fräckis!
Fast jag får väl erkänna att jag ändå trivs rätt bra i mörkret där inne men på dagarna ligger jag helst och sover i mitt hus. När jag inte behöver gå ut för att dricka eller uppsöka mitt toaletthörn. Också får jag ju passa mig så att matte inte tar upp mig såklart men jag trivs ändå rätt bra då jag får springa lös i hallen. Det är så kul när matte inte riktigt vt var hon har mig :p fast prasslar hon med en godispåse så kommer jag som en pil. Man får ju liksom inte missa maten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0