FÖRBANNAD

Nu börjar jag få nog när det gäller moviestarplanet. Det är inte på något sätt så att jag lessnat på själva spelet och det finns faktiskt fortfarande vissa guldkorn kvar som hitills gjort att jag orkat hänga mig kvar i fyra år fastän många av de vänner jag hade från början slutat. Fast nu funderar jag alltså seriöst på att lägga av jag med. Anledningen bakom mitt funderande är att jag tycker klimatet på sidan bara blivit kyligare och vissa häver ur sig mer elakheter&taskiga saker än förut. Till exempel så blev jag nyligen kallad ful för att jag klätt ut min figur inför Halloween. När jag sedan försökte förklara att det inte är så lämpligt att säga en sådan sak till någon man inte känner, ja då fick jag höra att det var jag som är taskig och otrevlig istället! Jag undrar jag..vad problemet egentligen bottnar någonstans ? Så nu vet jag inte om jag orkar känna någon glädje kring spelet längre tyvärr men jag kommer i alla fall att logga in tills vidare för att sköta om mina boonies &så. Så helt att sluta tänker jag kanske ändå inte göra..åtminstone inte än för det vore också lite att låta de där fega personerna påverka och bryta ner en. och det strider ju mot allt jag tror på. Fast jag undrar också hur sådana här saker kan förekomma då sidan har väldigt tydliga regler mot den här sortens språk som förekommer ?
Visst att supporten inte kan sitta och bevaka allt som sker jämt och ständigt men folk ska väl inte behöva sluta för att man känner sig påhoppad av andra ? Jag trodde MSP var en sida som man skulle ha roligt på och göra nya bekantskaper. Fast just nu vet jag inte riktig var sidan är på väg men jag vill säga åt alla ni som spela detr och ser saker som strider mot reglerna, rapportera istället för att släppa det! Det är alltid bättre att göra support uppmärksamma på problemet än att hålla med de som vänder kappan efter vinden, det är det värsta man kan göra, utna stå på er och våga säg ifrån mot taskigheter och internetmobbning som det handlar om många gånger!
För att döma en person utifrån hur ens figur på ett forum ser ut och det är verkligen lågt gjort. Visst jag kanske borde släppa det men att acceptera de, att bli kallad sådana t innebär också att man ger fritt spelrum för X som sårar en själv och andra som också drabbas i slutänden. Säg NEJ istället och ta inte emot skiten!
Avslutningsvis säger jag igen till er vuxna som har barn som spelar, håll koll på vad era telingar gör på nätet så att sådant här inte behöver hända för det är bara tragiskt i slutänden att sådana här saker ska måsta ske på en sida som är till för barn& ungdommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0