Tankar

Satt och funderade på den här saken för ett par dagar sedan fast då hade jag inget riktigt bra att skriva om gällande MSP. Nu känns det som jag har lite mer kött på benen igen för att jag ska kunna lyckas med att åstadkomma ett inlägg. Trots allt så startade jag ju den här bloggen i det huvudsakliga syftet att kunna skriva om just Moviestarplanet. Sedan tillkom allt annat av bara farten eftersom jag kände att jag ville utveckla mig lite. Blir ju roligare att läsa en blogg om det händer lite saker :). Det är just därför jag väljer att flytta in ämnena hit igen eftersom det känns som att här är ändå bästa stället att ha översikt på allt ifrån. Nåja nu vet ni det, nu ska det handla om MSP ett tag igen. Trots att support varnat och försökt påminna folk verkar det som att det fortfarande händer att folk blir lurade. Kort sagt lita aldrig på någon som säger att de vill ge er vip,starcoins eller dylikt. Allt de vill ha är eran login så de ska kunna komma åt och hacka er figur. Det händer mig fortfarande fast jag är kvar efter fyra år, att folk frågar om vi ska dela gubbe osv .När detta inträffar brukar jag rapportera dem och man ska inte heller avslöja någon information som kan vara känslig. För man vet faktiskt aldrig vem som sitter bakom det andra tangentbordet., speciellt inte eftersom vissa trådar i forumet handlar om saker som är minst sagt tvivelaktiga då man läst gällande villkor& regler. Då tycker jag faktiskt att det är bättre att man tänker efter en gång till på vad man skriver &vad som är ok & inte. Egentligen borde det inte heller vara så svårt men jag har sett flera som ifrågasätter reglerna och kallar sidan för barnslig, varför spelar man fortfarande i sådana fall ?
Visst att man kan ifrågasätta saker i en viss ålder men det känns fortfarande som det bara har blivit mer och mer sådant beteende där man inte riktigt lyssnar på den fakta som faktiskt finns presenterad. Tycker dock att detta bara i längden skadar sidan eftersom de som beter sig på det viset lätt skrämmer bort andra från att spela. MSP ska väl vara en sida att ha kul på ändå. Och om målgruppen är främst mellan 10-15 år så säger det sig själv att de äldre måste kunna anpassa sig mer efter de yngre med för det kanske inte är lämpligt att skriva om pubertetsproblem så de yngre ser ? En menar på att det är fullt naturligt och visst, det är det men alla vill kanske inte heller läsa sådant och varför kan man inte bara låta barn få vara barn så länge det går istället för att börja lasta dem med all världens problem som de ändå blir medvetna om sedan när de blir äldre ?
Dessutom tycker jag att det verkar som om väldigt många har glömt bort vad som står i de regler och villkor som har funnits redan från början. Hört en massa olika förklaringar från folk varför de inte läst igenom dem men jag kan faktiskt inte komma på någon som är speciellt hållbar mycket eftersom de saker som står där gäller på så många andra ställen med. Och jag har alltid svårt att tro på att de som slänger ur sig vissa taskigheter skulle våga säga samma saker öga mot öga om de träffar personerna bakom figurerna. Nej, utan det handlar då bara om feghet om man måste tycka ner någon annan för att man själv har det jobbigt eller mår dåligt. För jag tror inte att de själva heller skulle tycka det vore kul om någon talade om hur jävla ful deras gubbe är eller något liknande. Allt detta handlar dessutom BARA om ett spel på internet men för det kan man ju i alla fall bete sig som folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0