Lekstund

Äntligen så har jag fått komma ut och leka en stund igen i min gigantiska leklåda (eller mattes hall om man så vill.) Det tog ett tag för henne att fixa fram alla mina saker som jag är van vid. Så blir det tydligen nä hon har storstädat. Jag tycker att det vore mycket lättare om hon lät sakerna stå framme jämt men det är ju från min synvinkel också. De kan lyfta på fötterna istället, huvudsaken är att jag är nöjd. Ska prova ta mig ett snack med henne igen senare så får vi se var det landar. Haha just det, hon är livrädd när jag klättrar på skohyllan också men jag tycker den är perfekt som klätterställning. Lite smala mellanrum men med ett flexibelt skelett går allt för väldens största lilla Meekodini!
Inte heller hade jag någon större lust till att gå in inte. Som ni säkert förstår var det ett bra tag sedan jag fick springa så här, men matte är förkyld och har inte velat ta i mig så mycket förän nu. Visserligen så tycker jag det är hedervärt att hon tänker på mig men oj vad rastlös jag blir av att bara springa i hjulet. Tycker gott att jag hade fått kunna stanna ute i natt men matte höll inte med utan lockad tillbaka mig med en oemotståndlig godisnalle. Typiskt!
Utbrytarkungen fick visst lov att känna sig besegrad till sist fast jag håller int med matte om att den där skivan hon hittat istället för lådorna var någon höjdare. Nu finns det ju inget hål jag kan rymma genom längre! Nej nu har jag blivit trött igen av allt spring så jag tror att jag ska gå och knyta mig så matte får duscha.
/Ciao Meeko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0