ILSKEN

Jag måste få säga en sak.
Visserligen spelar jag inte alls MSP lika ofta som jag gjorde förut men jag hänger kvar och går in för att sköta mina boonies & samla sc.
Annars är jag för det mesta tyst och det har sina orsaker. Fick höra idag av en tjej att en av mina vänner i alla fall en person på min vänlista skulle ha påstått saker, pratat skit om mig och dst kommit med hot om saker hon skulle göra. Det är precis sådant här beteende från folk som gör att jag inte är så sugen på att spela numera som jag var tidigare Vet ju inte om detta är sant heller men likande saker har hänt ett par gånger förut. Jag undrar vad det beror på att folk inte kan klara av att skötra sig för reglerna finns ju ändå där. Man kan nog säga att man minst sagt blir besviken :/
Så det är därför jag väljer att skriva om det så här öppet med för jag tycker supporten borde jobba mer med att rensa upp. Ser fortfarande många som delar personlig info också vidare lite hur som helst trots att man ju egenligen inte ska det heller men sådana här saker ska man inte behöva påminna om gång på gång utan det ska sitta i ryggmärgen. Också tycker jag att man fortfarande ser att det pågår regelrätta bråk ibland. Varför försöka svara emot ? Ser man ngt olämpligt som inte hör hemma är det mycket enklare att rapportera på en gång istället för att taden där onödiga disskutionen som det blir många gånger. Eller ska vi behöva införa Netikett som ämne i skolan ?
Ja kanske men huvudsakligen tycker jag att man kan hålla sig till att behandla andra så som man själv vill bli behandlad på nätet med, det tror jag faktiskt att man i slutänden kan komma väldigt långt på.
För om man nu ska behöva betala för att komma åt vissa saker på sidan då ska man väl åtminstone kunna kräva att sådant här material tas bort  eller ? Sedan tycker jag egentligen att det är fel att göra sidor med premiuminnehåll för barn för vilka blir det då som betalar egentligen ?
Men den disskutionen kan vi spara till någon annan gång. Nu skulle det tillstörsta delen handla om bruket av språk som bara tycks bli allt mer tuffare och otrevligare också längre ner i åldrarna..för jag tror inte det är så bra att slå in på den vägen för mycket. Isjälva verket så skadar det bara oss mer för det innebär att vi får allt svårare att prata med varandra och att kunna överbrygga våra olikheter.Dessutom är svenskan ett spr¨k som är synnerligen rikt på ord så det borde inte vara så såvrt att hitta dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0