Fråga

Nu råkar det vara så att jag har en liten fråga gällande Sims 3.
Har goooglat runt lite men konstigt nog har jag inte lyckats med att hitta något bra svar på den. Min fråga lyder: Hur i hela friden gör jag en sim som faktiskt tycker om att odla i trädgården ?
Ja den kanske låter enkel men jag lovar, det är den inte. Har provat att ge dem egenskapen gröna fingrar i Skapa-en-sim läget men tji fick jag. Ingen av dem verkar tycka att det här med växter är speciellt kul...så ja hur bär man sig helt enkelt åt ?
Dessutom så har jag ett återkommande problem med zombies som äter mina växter. Vet att häxor kan skrämma iväg dem med förbannelser men hur får man iväg dem om man har en vanlig dödlig sim ?
Också har jag en häxa med helt andra problem. Hon är tillsammans med en kille som jobbar som receptionist i elexirbutiken. De är jättekära men jag kan inte få dem att bli mer än på G hur jag än försöker så att han kan flytta in hos henne. Någon som har ett bra tips här ?
Det roliga med Penny är i alla fall att hon blivit kompis med en hemlös katt så det verkar med andra ord som hon är på väg att få ett husdjur och det är väl klart, ingen häxa utan minst en katt i hushållet. Från början när hon klappade den fick hon loppor ett antal gånger innan hon till sist kunde ge den ett välbehövligt bad utan att den ens klöste henne så jag tror de gör vissa framsteg. Ungefär som jag och Meeko då men jag gillar ju att göra simmar som är lite lika mig trots allt. I alla fall så brukar de dela åtminstone någon eller ett par av mina intressen fast jag kan då inte säga att jag är bra på blommor!
För även om jag tycker om att plantera ibland så tar jag oftast död på dem istället då det där med att prata med växter helt enkelt inte riktigt är min grej utan djuren är mer det jag brinner för helt enkelt. Fast det är väl också det som är så bra, att alla är olika. Tänk hur trist det skulle bli annars om man aldrig hade delade åsikter om saker.
Nej verkligen hemska tanke. Sedan är väl det svåra att kunna acceptera att andra kan vara av en annan åsikt , trosuppfattning osv men de måste ändå får vara det och få stå fast vid vad de tycker är viktigt utan att för den skull bli pådyvlade något  annat.
Förstår ni mig nu eller är mia tankar helt ute och snurrar igen som vanligt ?
Också får man ju såklart lära sig att kompromissa i vissa fall. och man kan alltid lära sig nya saker med om man ger folk en  chans från början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0