Utkast: Jan. 31, 2014

Nu har jag lärt mig ett till sätt att undvika fel när man ska spara ett spel i Sims 3. Av någon anledning så är det tydligen bättre att välja spara som istället för spara. Det verkar i alla fall ha löst mitt problem. Jag fick ju göra om en del uppdrag men nu har Verona äntligen uppnått nivå 3 i Egypten. Hon är alltså auktoriserad gravutforskare och låter sig inte skrämmas av en liten mumie heller. Dessutom har jag tänkt att hon ska få köpa ett semesterhem där sedan så får vi se hur det kommer att gå. Sedan har hon ju blivit kattägare åt inte bara en utan två katter. Vad kan vara mer passande än att de heter Merlin&Morgana då hon ju själv utövar trollkonst. Jo det var så jag tänkte när jag döpte dem också. att det skulle passa med magiska namn.Merlin är den större grå och Morgana den mindre, vit/gråa.
Känns som att Youssef kommer att bli lite utanför men han får väl lära sig alkemins ädla konst han också. dessutom så har de ju faktiskt djurintresset gemensamt så det kanske inte är så tokigt i alla fall. I värsta fall får han byta förnamn. Vi får se ska fundera på det i helgen också ska jag jobba på mitt lilla projekt som sakta går framåt, rum för rum. Fast det händer i alla fall saker med det även om det går sakta men jag vill ju inte förta mig heller och det är ju en del pyssel med det dessutom ska man hinna vara lite social också *tsss*. Alltså så kan jag inte bara pyssla eller sitta vid datorn större delen av tiden när jag gör det så mycket unde veckorna,. Får se om det blir någon tur på skidor också har jag hittat rn ny serie på Tv. Eller ny är den väl inte då jag sett något ströavsnitt här och var förut. Vilken serie jag pratar om ? Revenge såklart. Kanske har undvikit den eftersom jag haft nog många att följa tidigare men igår var det dubbelavsnitt och inget annat att se.
Har däremot slutat se Äkta människor eftersom det krockat med andra saker och dessutom tycker jag att det blivit för många trådar att hålla ordning på. Ser just nu fram emot starten av Heart Of Dixie.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0