SLUTA DET ÄR INTE KUL

Nu ska jag berätta vad som hände mig igår på MSP.
Det hela började med att en tjej anklagade mig för att ha stulit hennes gubbe och hon gav sig inte heller. Givetvis så blockade jag henne & rapporterade även eftersom jag visste hur fel hon hade. En stund senare får jag kontakt med en tjej som verkar ha blivit drabbad av samma. Hon hade till och med mage att sitta och säga hur dum den här andra tjejen var och hon berättade att det var många som blivit hackade av henne. Hur som helst så trodde jag på hennes ord eftersom jag hört att många råkar ut för det men döm om min förvåning så kom hon med ett avslöjande. Jo det var hon som var den första tjejen, alltså hon som kastade ur sig en massa falska anklagelser. Dessutom så hade hon mage att tro att jag ville bli hennes vän efter det här, det var för övrigt därför som, hon sa att hon hackade folk för att få vänner. Har ni hört en sämre ursäkt?
Jag tror inte att man blir mer populär för att man hackar och slänger ur sig falska anklagelser mot folk utan tvärtom tror jag att man blir väldigt ensam om man håller på ,på det sätt hon gjorde 
Så nu kanske ni också har svaret på en fråga som jag får rätt ofta: Varför jag inte blir vän med folk.
Såg en snubbe häromdagen som sa något i stil med; Connie bara samlar sc.
Han har så rätt och det finns goda skäl till att jag inte är så social av mig numera men tro inte att jag ignorerar folk helt utan vill ni något så skriv ett meddelande istället för i chattrummen svarar jag sällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0